Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απύθμενο θράσος από την συμβία του αριστερού κωλοτούμπα: «Ο Τσίπρας δεν εξαπάτησε, δεν είπε ψέμματα»!

Απύθμενο θράσος από την συμβία του αριστερού κωλοτούμπα: «Ο Τσίπρας δεν εξαπάτησε, δεν είπε ψέμματα»!

Με ένα θράσος το οποίο προφανώς αναβλύζει από την κοινή ζωή δεκαετιών, η συμβία του πρωθυπουργού, Μπέττυ Μπαζιάνα, παραχώρησε συνέντευξη στην ημιεπίσημη έντυπη έκφραση του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης, την φυλλάδα των Συντακτών.

Η συνέντευξη θα δημοσιευτεί στο φύλλο της Παρασκευής 5 Ιανουαρίου και στην προαναγγελία αυτής της συνέντευξης η φυλλάδα έχει επιλέξει να προβάλει ως κεντρική φράση ότι «Ο Τσίπρας δεν πρόδωσε, δεν εξαπάτησε, δεν είπε ψέμματα»!

Δεν χρειάζεται να περιμένουμε να δούμε όλη την συνέντευξη για να αντιληφθούμε ότι η συμβία του Τσίπρα χυδαιολογεί επί της ουσίας στα μούτρα του Ελληνικού Λαού, αποδεικνύοντας ότι η κοροϊδία στην οικογένεια Τσίπρα είναι μεταδοτική και ότι, όπως λέει και ο Λαός, «αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε».

Προφανώς οι… ατάκες του Τσίπρα για «σκίσιμο των μνημονίων και θα είναι μέρα μεσημέρι», με διαδικασία που θα παραπέμπει «σε ένα νόμο και ένα άρθρο», ότι «θα χτυπάμε τον ζουρνά και θα χορεύουν οι αγορές», «go back madam Μέρκελ», οι υπόλοιπες υποσχέσεις για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού, επαναφορά επίσης του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, αύξηση των συντάξεων και βεβαίως η μέγιστη κωλοτούμπα των τελευταίων ετών, δηλαδή η μετατροπή του Υπερήφανου «ΟΧΙ» του Ελληνικού Λαού στις 5 Ιουλίου 2015 σε ταπεινωτικό «ναι», δεν αποτελούν πράξεις μεγίστης προδοσίας, τεράστιας εξαπάτησης, ασύστολων ψεμάτων.

Όχι, κυρία Μπαζιάνα, δεν βρέχει. Κάτι άλλο συμβαίνει, αλλά καλύτερα να μην σας το πούμε…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aputhmeno-thrasos-apo-thn-sumbia-tou-kwlotoumpa-alejh-o-tsipras-den-prodwse#ixzz53JOjnKWg

Exit mobile version