Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έτσι «διαπραγματεύονται» οι Σκοπιανοί: ΜΚΟ με σήμα την «σκλαβωμένη Θεσσαλονίκη» γέμισε όλο το ψευδοκράτος με αλυτρωτικές αφίσες!

Έτσι «διαπραγματεύονται» οι Σκοπιανοί: ΜΚΟ με σήμα την «σκλαβωμένη Θεσσαλονίκη» γέμισε όλο το ψευδοκράτος με αλυτρωτικές αφίσες!

Μπορεί οι συριζαίοι να κάνουν όνειρα θερινής νυκτός ότι θα καταπνίξουν τον αλυτρωτισμό των σκοπιανών και τις επεκτατικές τους βλέψεις με την περιβόητη «λύση» που προετοιμάζουν από κοινού με τους αμερικανοσιωνιστές, όμως στην πραγματικότητα στα Σκόπια ετοιμάζονται για μία μεγάλη νίκη επί της Ελλάδος και την απαρχή της καθόδου τους προς την… Θεσσαλονίκη.

Ήδη η πόλη των Σκοπίων, αλλά και άλλες πόλεις έχουν γεμίσει με μία αφίσα με το ζήτημα, η οποία υπενθυμίζει πως όποιο όνομα και αν τελικά επιλεγεί αυτοί θα ονομάζονται «μακεδόνες» και η χώρα τους «Μακεδονία». Η αφίσα αυτή, που προφανώς έχει κυβερνητική έγκριση για να βρίσκεται παντού, προέρχεται από μία ΜΚΟ «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», που έχει τον «Ήλιο της Βεργίνας» και εμφανίζει την Θεσσαλονίκη εντός της επικρατείας του συγκεκριμένου ψευδοκράτους.

Είναι σαφές, λοιπόν, ότι η «λύση» το μόνο που θα επιφυλάσσει για την Ελλάδα θα είναι η παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς. Ακόμα και αυτό το δήθεν «κέρδος» του μη αλυτρωτισμού από πλευράς των σκοπιανών είναι φενάκη και εν τέλει θα διαψευστεί πανηγυρικά. Αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας πως οι σκοπιανοί έχουν φανερό σκοπό να κλέψουν το όνομα και μετά να εντείνουν τις απαιτήσεις τους για ακόμα παραπάνω.

Η κυβέρνηση θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να αποχωρήσει από τις συνομιλίες και να αρνηθεί να παραχωρήσει το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς. Ο χρόνος δεν πιέζει εμάς, αλλά τους σκοπιανούς που η χώρα τους διαλύεται και τους νατοϊκούς που θέλουν να διασφαλίσουν τα Βαλκάνια για τους δικούς τους σκοπούς, που δεν αφορούν τη χώρα.

Αν, λοιπόν, όλοι αυτοί πιέζονται χρονικά, θα πρέπει να κάνουν μεγάλες παραχωρήσεις, όπως το να ονομάσουν το κρατίδιο αυτό με κάποιο όνομα παντελώς ΑΣΧΕΤΟ με την Ελλάδα και παράλληλα να διασφαλίσουν ότι ΚΑΙ η εθνικότητά τους θα είναι άσχετη με την Ελλάδα. Παράλληλα, βεβαίως, όλες αυτές οι γιάφκες των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», τόσο στα Σκόπια, όσο και διεθνώς θα πρέπει να κλείσουν.

Και μετά μπορούν να αρχίσουν οι ουσιαστικές διαπραγματεύσεις…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/etsi-diapragmateuontai-oi-skopianoi-mko-me-shma-thn-sklabwmenh-thessalonikh#ixzz53JPArYA8

Exit mobile version