Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Χρυσή Αυγή παρουσιάζει εκρηκτική άνοδο στην Βόρεια Ελλάδα και η Νέα Δημοκρατία ετοιμάζει νέο ανάχωμα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Χρυσή Αυγή παρουσιάζει εκρηκτική άνοδο στην Βόρεια Ελλάδα και η Νέα Δημοκρατία ετοιμάζει νέο ανάχωμα

Στη Νέα Δημοκρατία αντιλαμβάνονται πλέον ότι το ζήτημα της Μακεδονίας μας δεν έχει ξεχαστεί ακόμα από τους Έλληνες, όπως λαθεμένα είχε προβλέψει ο πατέρας του σημερινού προέδρου της. Ταυτόχρονα, αντιλαμβάνονται ότι η δική τους θέση υπέρ της προδοσίας, ασχέτως με την συνήθη διγλωσσία τους, είναι παντελώς αντιδημοφιλής επάνω σε αυτό το μείζον Εθνικό Θέμα.

Τρίτον, αντιλαμβάνονται ότι το κόμμα που ήδη δημιούργησαν από τα σπάργανά τους για ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή, το κόμμα του Πάνου Καμμένου, είναι εντελώς γραφικό και πλέον δεν έχει καμία δυνατότητα να απορροφήσει ψηφοφόρους. Έτσι, και με γνώμονα ότι η αμερικανική πρεσβεία, αλλά και το παρελθόν της ΝΔ, δεν τους αφήνει να παραστήσουν επιτυχώς τους «μακεδονομάχους», από ό,τι φαίνεται προσανατολίζονται στην δημιουργία νέου «φρέσκου» αναχώματος για να μην γίνει πρώτο κόμμα στην Βόρεια Ελλάδα η Χρυσή Αυγή.

Αυτό μας αποκαλύπτει με άρθρο του ο Άρης Ραβανός (που ξέρει τα νεοδημοκρατικά εκ των έσω) στην εφημερίδα «Το Βήμα», όπου γράφει ότι «σενάρια δημιουργίας νέου κόμματος στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, άρχισαν να κυκλοφορούν σε πολιτικά και επιχειρηματικά γραφεία τις τελευταίες ημέρες, και ενώ εξελίσσεται έντονο διπλωματικό παρασκήνιο για το όνομα της πΓΔΜ». Ο στόχος αυτού του νέου νεοδημοκρατικού αποκόμματος θα είναι «να στεγάσει σκληρούς δεξιούς ψηφοφόρους που αυτή τη στιγμή δεν ικανοποιούνται πολιτικά από τη σημερινή ηγεσία της ΝΔ».

Το πόσο «σοβαρή» μπορεί να είναι μία κίνηση από το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, φαίνεται στην ιδεολογική διακήρυξη που αποκάλυψε ο Ραβανός και η οποία αναφέρει ότι το νέο κομματίδιο τάσσεται με την «εθνική κόκκινη γραμμή, όπως αυτή διαμορφώθηκε πριν από 10 χρόνια στο Βουκουρέστι, επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή». Βέβαια, το ότι αυτή η «κόκκινη γραμμή» περιλαμβάνει σύνθετη ονομασία erga omnes με χρήση του όρου «Μακεδονία» τεχνηέντως αποσιωπάται, αλλά δείχνει ξεκάθαρα το καραγκιοζιλίκι της όλης υποθέσεως.

Δεν μάθανε οι άμοιροι οι νεοδημοκράτες το μάθημα που τους έχει πολλάκις δοθεί από την Χρυσή Αυγή, οπότε ας τα επαναλάβουμε: α) Όποιος καταλήγει να ψηφίσει Χρυσή Αυγή δεν επιστρέφει ποτέ στους κόλπους των συστημικών κομμάτων, β) τα αναχώματα εν τέλει καταλήγουν να αυτοδιαλύονται καταποντισμένα από την απαξία και την γραφικότητα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupsh-h-chrush-augh-parousiazei-ekrhktikh-anodo-sthn-boreia-ellada-kai#ixzz53JxnGFyy

Exit mobile version