Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομολογία συστημικού δημοσιογράφου: Η ΝΔ απέτυχε να επαναπατρίσει ψηφοφόρους από την Χρυσή Αυγή και να κλείσει την στρόφιγγα διαρροών προς αυτήν

Ομολογία συστημικού δημοσιογράφου: Η ΝΔ απέτυχε να επαναπατρίσει ψηφοφόρους από την Χρυσή Αυγή και να κλείσει την στρόφιγγα διαρροών προς αυτήν

Σαφή και ξεκάθαρη ομολογία από συστημικό δημοσιογράφο του «Συνταγματικού τόξου» ότι η ΝΔ απέτυχε να κλείσει τις διαρροές ψηφοφόρων προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελούν τα όσα δημοσιεύθηκαν στο «Έθνος».

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λακόπουλος, αναφερόμενος στα έργα και τις ημέρες του Σπύρου-Άδωνη Γεωργιάδη, μεταξύ άλλων αναφέρει και τα εξής:

«Ο Μητσοτάκης τον έκανε αντιπρόεδρο με έναν πολιτικό υπολογισμό να κλείσει τη στρόφιγγα των διαρροών προς τη Χρυσή Αυγή και να επαναπατρίσει και κάποιους αν είναι δυνατόν. Αν επρόκειτο για αποστολή, ήδη απέτυχε».

Δεν υπάρχει πιο κατάλληλη τοποθέτηση για το «πατατράκ» της ΝΔ ως προς την πολιτική αντιμετώπιση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Όχι μόνο δεν μπορεί να «επαναπατρίσει» κάποιους πρώην ψηφοφόρους της στο «μαντρί», αλλά οι «διαρροές» προς το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών συνεχίζονται.

Άλλη μια ένδειξη ότι οι επόμενες εκλογές θα αποτελέσουν μια πολύ σημαντική πολιτική νίκη για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omologia-susthmikou-dhmosiografou-h-nd-apetuche-ochi-mono-na-epanapatrisei#ixzz53P3TcIXk

Exit mobile version