Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή γιόρτασε τα Θεοφάνεια σε όλη την Επικράτεια – Φωτογραφίες

Η Χρυσή Αυγή γιόρτασε τα Θεοφάνεια σε όλη την Επικράτεια - Φωτογραφίες

Στην τελετή καθαγιασμού των υδάτων στην παραλία του Βόλου παρευρέθη ο Βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Στην συνέχεια μετέβη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας του Λιμενικού Σώματος, παρουσία του Μητροπολίτη Δημητριάδος, των Αρχών και του προσωπικού.

Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης παρακολούθησε την δοξολογία για την Εορτή των Θεοφανείων και την τελετή αγιασμού των υδάτων στον Αστακό Ξηρομέρου.

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής Καβάλας παρευρέθηκε και φέτος στους επίσημους εορτασμούς για τον καθαγιασμό των υδάτων στο λιμάνι της Καβάλας.

Με λαμπρότητα γιόρτασε σήμερα η Θεσσαλονίκη την ημέρα των Θεοφανείων. Το παρόν έδωσε και ο συναγωνιστής βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γρέγος. Αρχικά τελέστηκε το πρωί Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Άνθιμου και έπειτα ακολούθησε ο καθαγιασμός των υδάτων στην παλιά παραλία στο ύψος της Αγίας Σοφίας. Πριν την ανάγνωση του Ευαγγελίου ο μητροπολίτης Άνθιμος ανέφερε ότι “Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα. Αυτό θέλουμε να το καταλάβουν οι πάντες. Συγχρόνως Ελλάδα σημαίνει και Μακεδονία” σημείωσε ο ίδιος, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα. Τον Σταυρό έπιασε ένας 28χρονος αστυνομικός από τη Θεσσαλονίκη που υπηρετεί στην Αθήνα.

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής του Κιλκίς μαζί με τον βουλευτή του νομού, Χρήστο Χατζησάββα παραβρέθηκαν στον καθαγιασμό των υδάτων στην λίμνη Δοϊράνη. Σε απόσταση μερικών μέτρων μόνο από τα πρώτα σπίτια των Σκοπίων, ο συμβολισμός της παρουσίας του Λαϊκού Συνδέσμου στο ακριτικό χωριό είναι ξεκάθαρος, λίγο πριν την  προσπάθεια ξεπουλήματος του ονόματος της Μακεδονίας μας από όλα τα κόμματα του αντεθνικού-συστημικού τόξου!

Στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου την Χρυσή Αυγή εκπροσώπησε ο δημοτικός σύμβουλος της “Ελληνικής Αυγής”, Δημήτρης Μακρής.

Συναγωνιστές της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής παρευρέθηκαν, δείχνοντας τον δέοντα σεβασμό που αρμόζει στην σημερινή ημέρα, στους επίσημους εορτασμούς των Θεοφανείων σε διάφορους Δήμους των περιοχών. Οι Έλληνες Εθνικιστές τιμώντας τις παραδόσεις του Έθνους μας και της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας, δήλωσαν παρόντες στην δοξολογία του Ιερου Ναου στην περιοχή της Αρτέμιδας οπου μεγάλο κλιμάκιο Συναγωνιστών παρακολούθησε τον καθαγιασμό των υδάτων και 3 από αυτούς βούτηξαν στα παγωμένα νερά διεκδικώντας την διάκριση στη ρίψη του Σταυρού, ενώ στην περιοχή του Καλάμου νεαρος Εθνικιστής υπό τα χειροκροτήματα πολλών Συναγωνιστών του επραξε το ίδιο ακολουθωντας τα Ήθη και τις Παραδόσεις της Ελλάδας.

Πιστοί στο ραντεβού τους για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι Συναγωνιστές της τοπικής οργάνωσης Ρόδου παρακολούθησαν την Θεία λειτουργία των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου πόλεως Ρόδου αλλά και τον καθαγιασμό των υδάτων στην κατάμεστη για πρώτη φορά Νέα Μαρίνα Ρόδου. Αν και οι συναγωνιστές που βούτηξαν για τον Σταυρό δεν στάθηκαν τυχεροί, τους ευχόμαστε το Άγιο Πνεύμα να είναι συνοδοιπόρος τους να τους φωτίζει στους δύσκολη και γεμάτη εμπόδια Εθνικιστική τους πορεία για την Ελευθερία της Πατρίδας μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-giortase-ta-theofaneia-se-olh-thn-epikrateia-fwtografies#ixzz53R5ow7MP

Exit mobile version