Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χολή, δηλητήριο και χαιρέκακα σχόλια από τους “δημοκράτες” της ΕΡΤ για τον διαδικτυακό αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Χολή, δηλητήριο και χαιρέκακα σχόλια από τους “δημοκράτες” της ΕΡΤ για τον διαδικτυακό αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Όλο το κόμπλεξ και η εμπάθεια κατά των Ελλήνων Εθνικιστών από τους συστημικούς κρατικοδίαιτους δημοσιογράφους αποκαλύφθηκε στην εκπομπή της Συριζ – ΕΡΤ, “Δεύτερη Ματιά”.

Οι δημοσιογράφοι της κάτω του μηδενός τηλεθέασης Κ. Ακριβοπούλου και Σ. Καψώχας φιλοξένησαν τον γνωστό “δικαιωματάκια” και συκοφάντη, Παπαϊωάννου για να… γλεντήσουν τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από το Twitter.

Μάλιστα, έκαναν λόγο για “θετική εξέλιξη” και πανηγυρισμούς (!) σε όλο το διαδίκτυο για την σταλινική λογοκρισία κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.

Οι “δημοκράτες” που αμύνονται και κρατούν “αντιφασιστική ομπρέλα” ομολόγησαν μάλιστα ότι το επίσημο κομματικό σύμβολο της Χρυσής Αυγής, ο Μαίανδρος, θεωρείται σύμβολο ρατσιστικού μίσους και σβήνεται αυτόματα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν χρειάζονται παραπάνω σχόλια για να καταδειχθεί η… εγκυρότητα και η αντικειμενικότητα των εν λόγω δημοσιογράφων που επιχαίρουν για μια λογοκρισία.

Μια ενέργεια ενάντια στην ελευθερία έκφρασης που την κατακρίνουν για οποιονδήποτε άλλο, όταν όμως γίνεται κατά της Χρυσής Αυγής είναι καλοδεχούμενη!

Δείτε το εξοργιστικό βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/cholh-dhlhthrio-kai-chairekaka-scholia-apo-tous-dhmokrates-ths-ert-gia-ton#ixzz53R64S35x

Exit mobile version