Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ούτε τα… “Χρόνια Πολλά” της Χρυσής Αυγής δεν αντέχουν οι λογοκριτές των καναλιών – Άγριο ψαλίδισμα στην δήλωση του Συναγωνιστή Λαγού

Ούτε τα... “Χρόνια Πολλά” της Χρυσής Αυγής δεν αντέχουν οι λογοκριτές των καναλιών - Άγριο ψαλίδισμα στην δήλωση του Συναγωνιστή Λαγού

Το γνώριμο σκηνικό της παράνομης και αντιδεοντολογικής λογοκρισίας κατά της Χρυσής Αυγής επαναλήφθηκε σήμερα από το σύνολο των καναλιών.

Η δήλωση του Βουλευτού Β΄ Πειραιώς, Γιάννη Λαγού ως εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής στους εορτασμούς των Θεοφανείων υπέστη άγριο ψαλίδισμα, ενώ μερικά κανάλια δεν την πρόβαλαν καθόλου!

Από μια δήλωση 50 δευτερολέπτων με σημαντικό πολιτικό περιεχόμενο, καθώς αυτές τις ημέρες μεθοδεύεται το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας, τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων πρόβαλαν με το ζόρι έως 10 δευτερόλεπτα.

Και αν μπορούσαν, όπως ομολόγησε και ο Τσακνής θα έριχναν και “μαύρο” στην ζωντανή μετάδοση από την τελετή στον Πειραιά, για να μην προβληθεί ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.

Ό,τι και να κάνουν όμως, το Αγωνιστικό μήνυμα της Χρυσής Αυγής περνά στον Ελληνικό Λαό και αφυπνίζει συνειδήσεις: Ο Εθνικιστικός Αγώνας για να μην πουληθεί το όνομα της Μακεδονίας μας θα είναι ολομέτωπος και μέχρι τελικής πτώσεως!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oute-ta…-chronia-polla-ths-chrushs-aughs-den-antechoun-oi-logokrites-twn#ixzz53R7BoLvw

Exit mobile version