Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αυτά είναι τα ονόματα της προδοσίας: “Βόρεια, Άνω και Nova Μακεδονία” οι προτάσεις για το ψευδοκράτος των Σκοπίων

Αυτά είναι τα ονόματα της προδοσίας: “Βόρεια, Άνω και Nova Μακεδονία” οι προτάσεις για το ψευδοκράτος των Σκοπίων

Αποκαλυπτικό είναι το κεντρικό ρεπορτάζ της “Real News” αναφορικά με την προδοσία και μεθοδεύεται για το Σκοπιανό από τους εξωνημένους πολιτικάντηδες.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα οι προτάσεις του Μάθιου Νίμιτς για το ψευδοκράτος των Σκοπίων είναι τρεις: “Βόρεια Μακεδονία”, “Άνω Μακεδονία” και “Nova Macedonia”.

Και όπως όλοι ξεκάθαρα βλέπουν όλες οι προτάσεις είναι με σύνθετη ονομασία και εμπεριέχουν το Ιερό όνομα της Μακεδονίας μας!

Όπως όλα δείχνουν Τσίπρας και Κοτζιάς έχουν υποκύψει στις πιέσεις για ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και είναι έτοιμοι να υποχωρήσουν και να υπογράψουν και με τα δύο χέρια.

Από κοντά και ο “υπερπατριώτης” Καμμένος, ο οποίος προαναγγέλλεται ότι θα συμφωνήσει σε ονομασία με σλαβικούς χαρακτήρες και θα κάνει την κωλοτούμπα του αιώνα, αφού θα δηλώσει ότι το “Macedonski” δεν είναι ο ελληνικός όρος Μακεδονία!

Και έτσι θα υπογράψει κι αυτός, καθώς το μόνο διακύβευμα για το απόκομμα των Ανέλ είναι η παραμονή στην εξουσία!

Τέλος, το λοιπό “συνταγματικό τόξο” έχει ήδη ξεπουλήσει και οι μόνοι που αντιστέκονται και θα δώσουν μέχρι τελικής πτώσης τον Αγώνα για το Ιερό όνομα της Μακεδονίας μας είναι οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/idou-ta-onomata-ths-prodosias#ixzz53R9JMIBK

Exit mobile version