Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λαϊκός Εθνικισμός, η τελευταία Ελπίδα του Έθνους!

Λαϊκός Εθνικισμός, η τελευταία Ελπίδα του Έθνους!

Εάν η είσοδος της Ελλάδος στη ζώνη του ευρώ στις αρχές της περασμένης δεκαετίας υπήρξε ένα έγκλημα του οποίου την ευθύνη φέρουν από κοινού η τότε ελληνική κυβέρνηση του κλεφτοΠΑΣΟΚ και το ιερατείο των Βρυξελλών, τότε η καλλιέργεια του καραμανλικού ψεύδους που συνοψίζεται στη φράση «η ένταξη της χώρας στην Ε.Ο.Κ. εξασφαλίζει δια παντός τα σύνορά της» αποτελεί έγκλημα διαρκείας για το οποίο υπάρχει εις και μόνον υπεύθυνος: το αντεθνικό μεταπολιτευτικό Καθεστώς.

Την απάτη της «ευεργετικής» εισόδου της χώρας μας στην ευρωζώνη, για την οποία θριαμβολογούσε και πανηγύριζε σύσσωμο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, την πληρώνουμε με αίμα από το 2010 και μέχρι σήμερα, οπότε η ελληνική πολιτική και οικονομική ζωή βρίσκεται υπό τον πλήρη έλεγχο των δανειστών και καθώς φαίνεται θα την πληρώνουμε για αρκετές δεκαετίες ακόμα. Το χρεοκοπημένο και ξενόδουλο πολιτικό προσωπικό της χώρας βεβαίως, διακηρύσσει με εξοργιστική υποκρισία πως οι θυσίες των Ελλήνων θα αποδώσουν και η οικονομία θα ανακάμψει.

Αντιφατικό εντούτοις το γεγονός πως εκείνοι που το διατυμπανίζουν μετέτρεψαν το Κοινωνικό Κράτος που οικοδομήθηκε από το Εθνικό Καθεστώς Μεταξά, σε μεταπολιτευτικό Κράτος ελεημοσύνης δια κοινωνικού μερίσματος και λοταρίας αποδείξεων! Στην πραγματικότητα, αντί οικονομικής ανακάμψεως ο Ελληνικός Λαός θα πρέπει μάλλον να προετοιμάζεται για την δραματική διάψευση και του βασικού πυλώνα της ρητορικής των «ευρωπαϊστών» περί ευρωπαϊκής κατοχύρωσης και διασφάλισης των ελληνικών συνόρων και των εθνικών μας συμφερόντων έναντι τρίτων.

Την συγκεκριμένη φράση χρησιμοποίησε κατά κόρον στο παρελθόν η πατριδοκάπηλη ΝΔ, επιζητώντας τα εύσημα του Ελληνικού Λαού διότι με την «ευρωπαϊκή» της πολιτική απέτρεψε τάχα, οριστικά και αμετάκλητα τον τουρκικό κίνδυνο. Με την πάροδο του χρόνου ωστόσο, υιοθετήθηκε από το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων και κυρίως μετά το 2012 και την ραγδαία άνοδο των Εθνικιστικών Κινημάτων στην Ελλάδα πρώτα και στην υπόλοιπη Ευρώπη ακολούθως. Σήμερα περισσότερο από ποτέ, το θεμελιώδες αυτό ψεύδος της οικοδόμησης του «ευρωπαϊσμού» στην Ελλάδα, κείται σε συντρίμμια και συνυπολογίζοντας το γεγονός της συνειδητής αποδυνάμωσης των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων από τις μνημονιακές κυβερνήσεις απλώς αναμένουμε το μοιραίο, ένα μοιραίο το οποίο αργά ή γρήγορα θα επέλθει.

«Πόλεμος ένδοξος, ειρήνης αισχράς αιρετώτερος», διαβεβαίωνε ο μέγιστος των ρητόρων Δημοσθένης. Καθότι η λέξη «πόλεμος» έχει αμετάκλητα διαγραφεί από τα λεξικά της μεταπολιτευτικής Τυραννίας, καθίσταται σαφές πως για την εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση υπάρχει μία και μόνο προοπτική: η αισχρά ειρήνη! Αυτή η αισχρά ειρήνη, αποτελεί την πεμπτουσία της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής από το 1974 μέχρι σήμερα και για όσο θα εξουσιάζουν την Πατρίδα μας οι υποτακτικοί των ξένων που αυτοαποκαλούνται «δημοκρατικό» τόξο.

Την ίδια ώρα κατά την οποία ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έχοντας διαγνώσει τον μείζονα κίνδυνο διακηρύσσει πως στο δίλλημα «κανόνια ή βούτυρο, εμείς οι Εθνικιστές επιλέγουμε κανόνια», το χρεοκοπημένο και βαθιά διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο επιμένει πως τα σύνορα της Ελλάδος είναι και σύνορα της Ε.Ε.. Το χειρότερο βεβαίως για τους εγχώριους πολιτικάντηδες και τους μηχανισμούς των πληρωμένων τους αναλυτών δεν είναι ότι τα λένε αυτά, αλλά το ότι τα πιστεύουν. Μάταια στο μέλλον θα αναμένουν προς υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της Ελλάδος «τις μεραρχίες του Λουξεμβούργου και το στόλο της Μάλτας», όπως εύστοχα και ειρωνικά τους διαμήνυσε ο Ν.Γ.Μιχαλολιάκος.

Αν μη τι άλλο, δικαιώνεται πανηγυρικά ο μεγάλος Πρώσος Καρλ Φον Κλαούζεβιτς, ο οποίος και διατράνωσε την πεποίθηση πως η προετοιμασία για πόλεμο συνιστά την ενδεδειγμένη οδό για την διασφάλιση της ειρήνης. Αφού το μεταπολιτευτικό ψευδοκράτος των Αθηνών προκλητικά μα συνειδητά αδιαφορεί για την πολεμική προετοιμασία, καθίσταται αναπόφευκτη η αδυναμία διασφάλισης της ειρήνης και συνεπώς οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια προς μια ακόμα αισχρή ειρήνη. Ενδεικτική όλων αυτών η τοποθέτηση του ΑΓΕΕΘΑ προ ολίγων ημερών και κατόπιν της σωρείας επιθετικών δηλώσεων Τούρκων αξιωματούχων, την οποία μάλιστα τα ελεγχόμενα από το υπουργείο Καμμένου «πατριωτικά» sites χαρακτήρισαν ως «ηχηρό μήνυμα» προς την Τουρκία. Το «ηχηρό» αυτό μήνυμα είχε ως εξής: «τα ζητήματα δεν λύνονται στρατιωτικά»!..

Είναι προφανές ότι η συγκεκριμένη χρονική περίοδος αποτελεί τον προθάλαμο της αισχρής ειρήνης που ζυγώνει γοργά. Να είστε σίγουροι πως οι επαίτες των ευρωπαϊκών δανείων θα μετατραπούν σε επαίτες της προστασίας των ευρωπαϊκών στρατών και στόλων.

Κατά τραγική της τύχης ειρωνεία, εκείνοι που κατέλαβαν την εξουσία μεθοδεύοντας μια Εθνική Καταστροφή (βλέπε τουρκική εισβολή στην Κύπρο), θα την απωλέσουν από μια νέα που έρχεται ως συνέπεια των οικτρών, αντεθνικών τους πολιτικών. Μόνο που αυτή τη φορά, δεν υπάρχουν εξιλαστήρια θύματα: είναι οι πρωταγωνιστές και υπαίτιοι της επερχόμενης καταστροφής, από την αρχή μέχρι το τέλος της.

Θα ρωτήσει κάποιος: «υπάρχει η παραμικρή ελπίδα»; Κι εμείς θα του απαντήσουμε: Ο Λαϊκός Εθνικισμός είναι η τελευταία ελπίδα του Έθνους! Ο Γκρεμιστής ενός Καθεστώτος που μισεί τον Ελληνισμό μας και ο Χτίστης ενός Εθνικού Κράτους που θα εγγυάται την Ελευθερία μας και το ξανάνιωμα του Μεγάλου μας Έθνους!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/laikos-ethnikismos-h-teleutaia-elpida-tou-ethnous#ixzz53RXsgGiQ

Exit mobile version