Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων ξεσκεπάζει την υποκρισία του Λεβέντη και λέει “ναι” στην σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια!

Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων ξεσκεπάζει την υποκρισία του Λεβέντη και λέει “ναι” στην σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια!

Ξεκάθαρο «άδειασμα» στον… φανφαρόνο πρόεδρό του Βασίλη Λεβέντη, για την υποτιθέμενη άρνηση της λέξης Μακεδονία στον όνομα του κρατιδίου των Σκοπίων, έκανε ο βουλευτής του μορφώματος της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης, με συνέντευξή του στο «Έθνος».

Συγκεκριμένα (και ενώ στο «χτύπημα» της πρώτης σελίδας η συνέντευξη έχει ως κεντρικό τίτλο το «Λύση με σύνθετη ονομασία στο Σκοπιανό»), σε σχετική ερώτηση για το ζήτημα σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων, αναφέρει –μεταξύ άλλων- τα εξής:

«Αμφότερες οι πλευρές έχουμε πλέον έρθει σε σημείο διπλωματικής και πολιτικής βούλησης να υιοθετήσουμε μια λύση, η οποία μόνο θετική μπορεί να είναι, καθώς τόσο η Ελλάδα όσο και η ΠΓΔΜ διαδραματίζουν σημαντικό γεωπολιτικό και εν γένει οικονομικό ρόλο στην περιοχή των Βαλκανίων και της ευρύτερης ευρωπαϊκής επικράτειας. Είναι, λοιπόν, προφανές ότι εν έτει 2018 οι συνθήκες είναι πιο ώριμες από ποτέ ώστε να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση στο θέμα της σύνθετης ονομασίας, πάντα στο πλαίσιο των όρων που προστάζουν η ορθή εξωτερική πολιτική και η διπλωματία που ακολουθεί η χώρα».

Σύνθετη ονομασία ζητεί, λοιπόν, ο βουλευτής του φραπεδολόγου Λεβέντη, εκθέτοντας έτσι ανεπανόρθωτα τον πολιτικαντισμό και τον καιροσκοπισμό του προέδρου του (και) στο καίριο αυτό Εθνικό ζήτημα.

Η μόνη Πολιτική Δύναμη στην Χώρα που ανέκαθεν και χωρίς την παραμικρή υποχώρηση υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να υπάρξει κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία ΜΑΣ είναι και θα παραμείνει μέχρι τέλους η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/bouleuths-ths-enwshs-kentrwwn-jeskepazei-thn-upokrisia-tou-lebenth-kai-leei#ixzz53VFKRvC6

Exit mobile version