Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια: Αρχίζει ο τρόμος της τζιχάντ στην Ευρώπη – Η επίθεση στο περιοδικό Charlie Hebdo

Σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια: Αρχίζει ο τρόμος της τζιχάντ στην Ευρώπη - Η επίθεση στο περιοδικό Charlie Hebdo

Σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια πραγματοποιήθηκε η επίθεση τζιχαντιστών στο γαλλικό σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo.

Γύρω στις 11:30 το πρωί, δύο ένοπλοι τζιχαντιστές μπήκαν στα γραφεία του περιοδικού πυροβολώντας αδιακρίτως. Ο τελικός απολογισμός της επιθέσεως ήταν 12 νεκροί και πάμπολλοι τραυματίες.

Αφορμή για αυτή την επίθεση υπήρξαν κάποια σατυρικά σκίτσα του περιοδικού για τον Μωάμεθ και πραγματική αιτία το κύμα της λαθρομετανάστευσης που είχε πλήξει την Ελλάδα και την Ιταλία το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς, επιτρέποντας σε εκατομμύρια ισλαμιστών να φτάσουν στην Ευρώπη.

Από τότε πολύ νερό κύλισε στο αυλάκι και είχαμε συχνότατα ισλαμικές τρομοκρατικές επιθέσεις που είχαν ως αποτέλεσμά τους εκατόμβες νεκρών. Όμως αυτά τα αλλεπάλληλα σοκ για την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη δεν έχουν αλλάξει τίποτα από την αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών από τους ευρωπαίους πολιτικάντηδες.

Σε όλες τις τρομοκρατικές επιθέσεις βλέπουμε τα ίδια φαιδρά: Πορείες πολιτικάντηδων και αλληλέγγυων υπέρ της… ανεκτικότητας, φωταγωγημένα κτήρια στα χρώματα της σημαίας της χώρας όπου έγινε η επίθεση και φυσικά η απαραίτητη «καταδίκη της ακροδεξιάς» από τους φταίχτες των αλλεπάλληλων τραγωδιών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/san-shmera-prin-apo-tria-chronia-archizei-o-tromos-ths-tzichant-sthn-eurwph#ixzz53XW4HX6T

Exit mobile version