Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Kαλή χρονιά σε όλους τους Χρυσαυγίτες. Βλέπουμε το τεράστιο θράσος με το οποίο μια πρώην κνίτισα, η γυναίκα του δοτού πρωθυπουργού της Μέρκελ και του Τόμσεν, προσπαθεί να αγιοποιήσει τα εγκλήματα τα οποία διαπράττει εδώ και τρία χρόνια ο σύντροφός της. Δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο ο ανθέλληνας Τσίπρας με τον προδότη Καμμένο σε οικονομία, θρησκεία, κοινωνία και Εθνικά θέματα. Τούρκοι, αλβανοί και σκοπιανοί παίζουν σαν την γάτα με το ποντίκι τους δυο συγκυβερνήτες της εθνικής καταστροφής. Οι ξένοι τοκογλύφοι μετά τις ελληνικές τράπεζες και την δημόσια περιουσία, βάζουν τώρα στο χέρι την πρώτη λαϊκή κατοικία των Ελλήνων. Τίποτα από όλα όσα έκανε ο Τσίπρας δεν διαγράφεται από καμία Περιστέρα. Η άθλια και βρώμικη επιχείρηση λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής θα ενταθεί. Τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου διαρκώς μεγαλώνουν ακόμη και όταν το ξένο μέσο twitter έπαιξε βρώμικα με τον λογαριασμό της Χρυσής Αυγής. Θυμάμαι όταν το κλεπτοκρατικό τόξο φυλάκισε παράνομα τον Αρχηγό και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και πως άκουσα στα Ίμια τον Αρχηγό μέσω τηλεφώνου να στέλνει μήνυμα Αγώνα μέσα από τα κελιά της Τιμής. Και μόνο η φωνή του ήταν αρκετή για να δώσει ελπίδα στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό. Φέτος στην ετήσια συγκέντρωση για τα Ίμια αναμένεται να βουλιάξει η Αθήνα. Αυτό φοβούνται οι άθλιοι προδότες του κλεπτοκρατικού τόξου. Με τον Αρχηγό μας να ηγείται της Εθνικής αντεπίθεσης κανένα αμερικανοσιωνιστικό διαδικτυακό και συστημικό μέσο δεν θα καταφέρει να μας ανακόψει από την πορείας μας προς την τελική Νίκη.

Γιάννης Κ.Π., Αθηνα

Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων ξεσκεπάζει την υποκρισία του Λεβέντη και λέει “ναι” στην σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια!

Συλλάβανε στην Κομοτηνή 29χρονη βουλγάρα για μεταφορά παράνομων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας. Μια βουλγάρα, φανταστείτε πόσοι ακόμη είναι εκεί εξώ που φέρνουν λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και δεν τους πιάνουνε ποτέ, και έχεις μετά δημοσιεύματα του Τύπου και δηλώσεις υπουργών που σου πουλάνε την παραμύθα ότι έχει ανακοπεί το κύμα των προσφύγων. Ε βέβαια έχει ανακοπεί κύριοι ο καθένας βάζει όποιον θέλει στην χώρα δεν σημαίνει ότι είναι και υποχρεωμένος να καταγραφεί στις ανόητες λίστες σας. Έχετε καταντήσει την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι και κοκορεύεστε ότι θα παραδώσετε καλύτερος κράτος από τους προηγούμενους. Ναι πράγματι ήμασταν οίκος ανοχής και αναβαθμιστήκαμε σε κέντρο διερχομένων.

Κώστας Κ.

Bloomberg: Αυτό είναι το σχέδιο των διεθνών τοκογλύφων – Δύο νέα πακέτα μέτρων μέχρι το καλοκαίρι και μετά νέο μνημόνιο

Στο twitter έχουν όλους τους λογαριασμούς τους οι τζιχαντιστές, επίσης ο ISIS χρησιμοποιεί και το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να προβάλει την προπαγάνδα του καθώς και ουκ ολίγες τρομοκρατικές επιθέσεις ανά τον κόσμο. Στο twitter μπορεί να πανηγυρίζει μέχρι και ο ποιο φανατικός μισάνθρωπος ισλαμιστής για τον θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων αλλά προς θεού η μόνη τρομοκρατία που πρέπει να φιμωθεί είναι ο λόγος και οι θέσεις της Χρυσής Αυγής.

Αλέξης, Καβάλα

Πρωτοφανές στα χρονικά: Απαγόρευσαν οι τούρκοι την επίσκεψη Τσίπρα – Καμμένου στο Φαρμακονήσι;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-8-ianouariou-2018#ixzz53abBQows

Exit mobile version