Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι χομπίστες του καναπέ: Οι κατά φαντασίαν αγωνιστές της ακροδεξιάς

Οι χομπίστες του καναπέ: Οι κατά φαντασίαν αγωνιστές της ακροδεξιάς

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”

Όλοι τους γνωρίζουμε, όλοι τους έχουμε συναντήσει και δυστυχώς αρκετοί από εμάς τους έχουμε συναναστραφεί. Είναι αυτοί οι “αιώνιοι πατριώτες” του καναπέ, που μεταξύ φραπέ, τσιγάρου και τσιχλόφουσκας αναπτύσσουν θεωρίες, συνωμοτούν, πολιτικολογούν, εκτονώνοντας έτσι τον αρρωστημένο ψυχισμό τους. 

Άτομα δειλά, με παρωπίδες, εαυτούληδες, γνωστοί και ως ωχαδελφιστές, που τον ελεύθερο χρόνο τους έχουν ως χόμπι την ενασχόλησή τους με τα κοινά.

Είναι αυτά τα άτολμα ανθρωπάκια, που με μαζοχιστική μανία αναλύουν με την δική τους λογική την επικρατούσα πολιτική κατάσταση, έχουν άποψη για όλες τις πολιτικές εξελίξεις, τις διεθνείς συγκυρίες, τις οικονομικές σχέσεις, την παγκόσμια αγορά, την γεωπολιτική, όχι όμως γιατί πράγματι ενδιαφέρονται για την πολιτική και την πατρίδα τους, αλλά γιατί θέλουν να απελευθερώσουν το καταπιεσμένο “εγώ” τους.

Και έτσι αναλώνονται σε κορώνες και κούφια λόγια, όλοι αυτοί οι ξερόλες της πλάκας, χαμένοι μες τον μικρόκοσμό τους για να ικανοποιήσουν τα χόμπι τους και κατ’ επέκτασιν την γελοία ύπαρξή τους. Δυστυχισμένες φυσιογνωμίες που όταν δεν αερολογούν, παθιάζονται κοιτώντας τα πρωϊνάδικα, απολαμβάνουν τα ξεκατινιάσματα στις κουτσομπολίστικες εκπομπές των μεσημεριανάδικων ή στην καλύτερη περίπτωση ικανοποιούνται βλέποντας φθηνά ριάλιτι.

Όλοι αυτοί οι ανησυχούντες πατριώτες της πατριδοκάπηλης ακροδεξιάς με τις γλυκανάλατες αντιλήψεις και τις κακομοιριασμένες σκέψεις, θαμπωμένοι από το “χρώμα του χρήματος”, έχουν βασικά μία και μοναδική έγνοια, το πως θα διαφυλάξουν την περιουσία τους, τα λεφτά τους, τα ακίνητά τους δεδομένου ότι έχουν μία ιδιαίτερη σχέση με το χρήμα.

Τα συντηρητικά αυτά ανθρωπάκια με την κοντόφθαλμη ματιά, αυτοί οι άθλιοι φιλοτομαριστές με τις παλαιοκομματικές νοοτροπίες και τις τιποτένιες συμπεριφορές είναι βέβαιον ότι συχνά χρησιμοποιούνται από τα αφεντικά του καθεστώτος.

Και έτσι οι αυτόκλητοι αυτοί σωτήρες της Πατρίδος μας καταντούν μαριονέτες αυτών, που κινούν τα νήματα πίσω από τις κουΐντες, με αποτέλεσμα να λειτουργούν ως κλακαδόροι στα παραμάγαζα που στήνουν οι εξουσιαστές. 

Οι βαθυστόχαστες αναλύσεις, οι κομπογιαννίτικες εμμονές, οι διαταραγμένες σκέψεις, οι φολκλορικές συμπεριφορές είναι αυτές που στιγματίζουν όλους αυτούς που αρέσκονται να αποκαλούνται “εθνικόφρονες”, αυτούς δηλαδή τους φανφαρόνους και επιδειξίες μιας αρρωστημένης κενότητας.

Αυτοί, λοιπόν, οι φελλοί, οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι πατριώτες του καναπέ, που πωλούν εθνικοφροσύνη και ακροδεξιό λαϊκισμό, είναι αυτοί που μας μέμφονται, είναι αυτοί που μας συκοφαντούν.  Είναι αυτοί που λοιδορούν τις εθνικιστικές μας δράσεις.

Κάνοντας, λοιπόν, το όνειρό τους πραγματικότητα, όλοι αυτοί οι κατά φαντασίαν αγωνιστές, απέκτησαν τον ρόλο που επιθυμούσαν με την συνδρομή πάντα των εξουσιαστών. Έγιναν η ουρά του συστήματος, οι γλάστρες ενός σιχαμερού θιάσου, ικανοποιώντας έτσι τα παιδικά τους απωθημένα. Ενός θιάσου που το θεάρεστο έργο του εξαντλείται σε μια ύπουλη και συνεχή κατασυκοφάντηση του μοναδικού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της Πατρίδος μας. 

Όλοι αυτοί οι επαναστάτες του καναπέ, οι χομπίστες της ακροδεξιάς, που μας πολεμούν, είναι δυστυχώς για λύπηση και δεν αξίζουν τίποτε άλλο παρά την συμπόνοια μας.

Εμείς δεν θα θέλαμε να ασχοληθούμε μαζί τους, διότι όπως υποστήριζε ο Αμερικανός στρατιωτικός και πολιτικός George Lincoln Rockwell “το 90% του ανθρώπινου υλικού της ακροδεξιάς αποτελείται από δειλούς, βλάκες, πρεζάκια, τρελλούς, άτομα με παρωπίδες, πολυλογάδες, παθολογικούς τσιγκούνηδες και το χειρότερο απ’ όλα χομπίστες, άτομα που αντλούν μια διεστραμμένη, μαζοχιστική ικανοποίηση από το να συζητάνε συνεχώς μεταξύ τους…”.

Σκοπός μας δεν είναι να αντιπαρατεθούμε με ανθρώπους που χρήζουν ιατρικής φροντίδας για αυτό θα τους αφήσουμε μόνους τους μες την μιζέρια και την κακομοιριά τους να εκτονώνουν τον άρρωστο ψυχισμό τους με πομπώδης πατριδοκάπηλες κορώνες.

Ο δικός μας Εθνικός προορισμός δεν μας επιτρέπει να αναλωθούμε αντιμετωπίζοντας τα συμπλεγματικά αυτά γραφικά ανθρωπάκια, αυτούς τους θλιβερούς πατριδέμπορους της δεκάρας. 

Δικώνυμος Μακρής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-chompistes-tou-kanapeoi-kata-fantasian-agwnistes-ths-akrodejias#ixzz53aeXHtpz

Exit mobile version