Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

6.000 Εθνικιστές στην ετήσια Τελετή Μνήμης της CasaPound για τους νεκρούς Συναγωνιστές – Παρούσα η Χρυσή Αυγή

6.000 Εθνικιστές στην ετήσια Τελετή Μνήμης της CasaPound για τους νεκρούς Συναγωνιστές - Παρούσα η Χρυσή Αυγή

6.000 Εθνικιστές από όλη την Ευρώπη στην Ρώμη – Παρούσα η Χρυσή Αυγή

Στις 7 Ιανουαρίου 1978 νεαροί Συναγωνιστές Ιταλοί του MSI δέχονται τα πυρά από τα γνωστά θρασύδειλα ενεργούμενα του παρακράτους. Ο Franco Βigonzetti πίπτει νεκρός όπως και λίγο αργότερα ο Francesco Ciavatta, ενώ ο Vincenzo Segneri τραυματίζεται. Ακολουθεί ένταση ενώ η αστυνομία προσπαθεί να θέσει υπό έλεγχο την περιοχή. Το τέλος είναι αναπάντεχο και συγκλονιστικό: Επικεφαλής των καραμπινιέρων σημαδεύει το πλήθος. Νεκρός πίπτει επίσης ο συναγωνιστής Stefano Recchioni.

Κάθε χρόνο οι Ιταλοί συναγωνιστές αποτίουν φόρο Τιμής στους Πεσόντες συναγωνιστές, ενώ εφέτος έκλεισαν 40 έτη από τις δολοφονίες. 6.000 και πλέον Εθνικιστές από Ιταλία αλλά και από κάθε γωνιά της Ευρώπης (Ισπανοί, Γάλλοι, Γερμανοί, Σουηδοί, Ρώσοι κ.α.) συνέρευσαν για ακόμη μια φορά στη Ρώμη ενάντια στην επιβαλλόμενη λήθη για τα ανοσιουργήματα της αριστεράς, εκφράζοντας παράλληλα την έσχατη γραμμή Άμυνας των Ευρωπαϊκών Εθνών απέναντι στην ισοπεδωτική παγκοσμιοποίηση, στην ομογενοποίηση, στην αποχριστιανοποίηση και στην αλλοίωση της πληθυσμιακής συνθέσεως των ευρωπαϊκών κοινωνιών.

Για άλλη μια φορά η Χρυσή Αυγή έδωσε το παρόν, αναζωπυρώνοντας τις σχέσεις με το Εθνικό και Κοινωνικό Κίνημα της Casapound και απότισε Φόρο Τιμής στους πεσόντες συναγωνιστές. Η Ιστορία επαναλαμβάνεται. Τα εγκλήματα αυτά είτε αφορούν τους Ιταλούς Συναγωνιστές, είτε τα αδέρφια μας Γιώργο και Μάνο, καταδεικνύουν περιτράνως την αθλιότητα της αριστεράς, την αγαστή και διαχρονική της συνεργασία με το σύστημα αλλά και την εγκληματική της φύση. Στο τέλος της Τελετής Μνήμης με στεντόρεια φωνή οι Εθνικιστές αναφώνησαν “PRESENTE”!

Γιώργος Σύρος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/40-eth-acca-larenzia-6.000-ethnikistes-apo-olh-thn-eurwph-edwsan-to-paron-s#ixzz53byWiODz

Exit mobile version