Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε παράλληλο σύμπαν ο Αλέξης Τσίπρας: Βλέπει ανάκαμψη, ανάπτυξη και κοινωνικό κράτος…

Σε παράλληλο σύμπαν ο Αλέξης Τσίπρας: Βλέπει ανάκαμψη, ανάπτυξη και κοινωνικό κράτος...

Σε παράλληλο σύμπαν και μάλλον υπό την επήρεια περίεργων (τουλάχιστον…) ουσιών είναι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος στις δηλώσεις του στο Υπουργικό Συμβούλιο φάνηκε εκστασιασμένος επειδή «η γ’ αξιολόγηση κλείνει χωρίς ούτε ένα ευρώ νέα δημοσιονομικά μέτρα» και επειδή είναι ικανοποιημένος με τα της εξωτερικής πολιτικής.

Όσον αφορά το πρώτο, προφανώς δεν τον έχουν ενημερώσει τον Τσίπρα για το νομοσχέδιο που θα κατατεθεί αύριο και περιλαμβάνει μείωση αφορολογήτου, κατάργηση των πολυτεκνικών επιδομάτων και άλλα πολλά, που θα συστήσουν μία φοροκαταιγίδα που θα πλήξει κυρίως τους ασθενέστερους των Ελλήνων.

Όσον αφορά το δεύτερο, ο Τσίπρας ετοιμάζεται να επικυρώσει μία ηχηρή ήττα της Ελληνικής Διπλωματίας, αφού ουσιαστικά αποδέχεται πλήρως και την εθνικότητα των ψευτομακεδόνων και την σύνθετη ονομασία του ψευδοκράτους τους, γεγονός που τους δίνει ό,τι ακριβώς ήθελαν από την αρχή, χωρίς να πάρει τίποτα το ουσιαστικό ως αντάλλαγμα, πέρα από τις αόριστες και άχρηστες ευχαριστίες των αμερικανοσιωνιστών και των νατοϊκών αφεντικών του.

Παρά τις θριαμβολογίες Τσίπρα για αυτά και άλλα πολλά, όπως η δήθεν μείωση της ανεργίας, η κατάσταση στην Ελλάδα πάει από το κακό στο χειρότερο, παρ’ ότι κάποιος θα πίστευε ότι με Σαμαρά και Βενιζέλο είχαμε πιάσει πάτο. Τόσο στον τομέα της Οικονομίας, όσο και στα Εθνικά Θέματα και την Εξωτερική πολιτική, η Ελλάδα πραγματοποιεί διαρκείς υποχωρήσεις και υφίσταται συνεχείς ήττες, που την οδηγούν ολοένα και πιο βαθιά στον βούρκο.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής σχολίασε σχετικά: “Μία νέα φοροκαταιγίδα έρχεται από την όλο και σκληρότερη μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Το τέλος του Μνημονίου ευρίσκεται μόνο εις την φαντασία Τσίπρα – Καμμένου. Στα εθνικά θέματα βαδίζουμε από την μία υποχώρηση στην άλλη και αυτό που η κυβέρνηση αποκαλεί ελπίδα και παράθυρο, αποτελεί άτακτη φυγή και απόλυτη υποταγή στα μεγάλα διεθνή γεωπολιτικά συμφέροντα“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-parallhlo-sumpan-o-prwthupourgos-alejhs-tsipras#ixzz53bynEoCn

Exit mobile version