Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έκαναν το χατίρι στον “σουλτάνο” τα ανδρείκελα του Ερντογάν: “Πάγωσε” η χορήγηση ασύλου στον τούρκο πραξικοπηματία

Έκαναν το χατίρι στον “σουλτάνο” τα ανδρείκελα του Ερντογάν: “Πάγωσε” η χορήγηση ασύλου στον τούρκο πραξικοπηματία

Έγινε τελικώς το χατίρι στον σουλτάνο και επικυρώθηκε η αίτηση των κυβερνώντων για πάγωμα της χορήγησης ασύλου στον τούρκο στρατιωτικό, παρότι νομικά δεν υφίσταται κανένας λόγος για κάτι τέτοιο.

Η επίσημη δικαιολογία που γράφτηκε ήταν οι «λόγοι δημοσίου συμφέροντος», οι οποίοι προφανώς και δεν έχουν θέση σε μία δικαστική απόφαση, αφού έτσι ανοίγονται επικίνδυνοι ατραποί που κινούνται γύρω από τις διαφορετικές ερμηνείες που μπορεί να λάβει η ανωτέρω φράση.

Το σκανδαλώδες της όλης υποθέσεως είναι ότι στην αγόρευση του δημοσίου σχετικά με την υπόθεση έγινε ευθεία αναφορά στις σχέσεις με την τουρκία, συνεπώς οι Τσίπρας και Καμμένος μπορούν και επισήμως να αποκαλούνται γιουσουφάκια, αφού προέβαλλαν αντιρρήσεις σε μία δικαστική απόφαση επειδή τους το είπε ο Ερντογάν.

Η Ελλάδα με αυτόν τον τρόπο μετατρέπεται σε ένα θλιβερό προτεκτοράτο, όπου αποδεδειγμένα ο Ερντογάν μπορεί να έχει λόγο (και μάλιστα καθοριστικό) ακόμα και σε δικαστικές αποφάσεις.

Υ.Γ.: Ας μην βγουν να πουν λέξη οι νεοδημοκράτες, γιατί αυτοί – αντιστοίχως – είχαν επιβάλλει την νομιμοποίηση των μνημονίων για λόγους και πάλι «δημοσίου συμφέροντος».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chatiri-ston-soultano#ixzz53c5i0N8W

Exit mobile version