Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημοσιογραφική ξεφτίλα και Σταλινική λογοκρισία από το “Έθνος”: Διέγραψαν ολοκληρωτικά την κοινοβουλευτική παρουσία της Χρυσής Αυγής!

Δημοσιογραφική ξεφτίλα και Σταλινική λογοκρισία από το “Έθνος”: Διέγραψαν ολοκληρωτικά την κοινοβουλευτική παρουσία της Χρυσής Αυγής!

Δισέλιδο αφιέρωμα στην κοινοβουλευτική δράση των κομμάτων, κυβερνητικών και αντιπολιτευόμενων, φιλοξένησε η εφημερίδα «Έθνος Σαββατοκύριακο». Παρόμοιο ρεπορτάζ, βασισμένο στα επίσημα στοιχεία, είχε και η ιστοσελίδα μας προ ημερών.

Με γνώμονα το γεγονός ότι τα δύο ρεπορτάζ στηρίζονται πάνω στα ίδια στοιχεία, θα περίμενε κανείς να μην υπάρχουν σοβαρές αποκλίσεις, πέρα από την γνώμη του εκάστοτε γράφοντος. Κάνοντας, όμως, μία σύγκριση των δύο ρεπορτάζ βρεθήκαμε προ μίας γελοίας – πλην αναμενόμενης για εμάς – εκπλήξεως, η οποία αναδεικνύει αναντίρρητα την φύση της «δημοσιογραφίας» που παράγει η συγκεκριμένη φυλλάδα.

Το «Έθνος», λοιπόν, πήρε τα επίσημα στοιχεία για την κοινοβουλευτική δράση των κομμάτων και στην προσπάθειά του να βγάλει ρεπορτάζ που συμφέρει τους νέους ιδιοκτήτες του θυμήθηκε τον Στάλιν.

Όπως ο Στάλιν, λοιπόν, πρώτα… εκκαθάριζε ως φυσικές παρουσίες τους διαφωνούντες και τις οικογένειές τους και ύστερα τους έσβηνε κι από τις φωτογραφίες, έτσι και στο… «έγκυρο» Έθνος επειδή δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στο γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή έχει την ισχυρότερη κοινοβουλευτική ομάδα αποφάσισε απλώς να… σβήσει τα στοιχεία και μάλιστα πρόχειρα.

Στα επίσημα στοιχεία, λοιπόν, φαίνεται ξεκάθαρα ότι στην κοινοβουλευτική περίοδο που διανύουμε (από το 2015) δηλαδή, η Χρυσή Αυγή διαθέτει την πιο ισχυρή κοινοβουλευτική ομάδα στις ερωτήσεις ανά βουλευτή, πραγματοποιώντας πάνω από 300 ερωτήσεις ανά βουλευτή, 4863 συνολικά στην παρούσα κοινοβουλευτική περίοδο. Δεύτερη, αλλά πολύ πίσω έρχεται η Νέα Δημοκρατία με περίπου 76 ερωτήσεις ανά βουλευτή, 5699 συνολικά στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Στα στοιχεία που δημοσίευσε το «Έθνος» και περιλαμβάνουν μόνο το 2017 (πρόκειται δηλαδή για έναν περιορισμό των στοιχείων σε συγκεκριμένο εύρος χρόνου) απουσιάζει πλήρως η οποιαδήποτε αναφορά στην Χρυσή Αυγή ακόμα και από τα γραφήματα.

Πρόκειται για μία σαφέστατη ένδειξη εμπάθειας από πλευράς του συγκεκριμένου «δημοσιογραφικού» οργανισμού, αλλά και μια απόδειξη του τρόμου που νιώθει το αμαρτωλό κατεστημένο εμπρός στην Χρυσή Αυγή.

Βέβαια, επειδή τα ψυχολογικά τους ουδόλως απασχολούν τους Έλληνες πολίτες και επειδή η ενημέρωση είναι η κορωνίδα της δημοκρατίας, την οποία υποτίθεται υπηρετούν, θα πρέπει να είναι σίγουροι ότι τέτοιες πρακτικές παραπληροφόρησης το μόνο που κάνουν είναι να τους καθιστούν ακόμα πιο κατάπτυστους από τον Ελληνικό Λαό, που ήδη τους απαξιώνει πλήρως.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diselido-afierwma-sthn-koinobouleutikh-drash-twn-kommatwn-kubernhtikwn-kai#ixzz53crgemDL

Exit mobile version