Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεδιάντροπη ομολογία προδοσίας από Κοτζιά: Η λέξη “Μακεδονία” είναι αποδεκτή για το ψευδοκράτος των Σκοπίων!

Ξεδιάντροπη ομολογία προδοσίας από Κοτζιά: Η λέξη “Μακεδονία” είναι αποδεκτή για το ψευδοκράτος των Σκοπίων!

Συνέντευξη έδωσε πριν λίγο ο υπουργός εξωτερικών του Σύριζα, Νίκος Κοτζιάς στον φιλόξενο δημοσιογράφο Χατζηνικολάου και παραδέχτηκε με χίλιους τρόπους ότι η κυβέρνηση έχει ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς.

Δίχως να είμαστε καθόλου υπερβολικοί επισημαίνουμε ότι ο Κοτζιάς επανέλαβε σχεδόν σε κάθε φράση του και με κάθε τρόπο ότι το γειτονικό ψευδοκράτος θα έχει οπωσδήποτε τον ελληνικό όρο “Μακεδονία” στην ονομασία του και αυτό είναι κάτι που ήδη έχει ξεπουληθεί από τους εγχώριους προδότες πολιτικάντηδες.

Αρχικά, ο Κοτζιάς χαρακτήρισε τα κόμματα των Σκοπίων ως “σλαβομακεδονικά”, αναγνωρίζοντάς τους την ψευτομακεδονική ταυτότητα.

Στην συνέχεια ανέφερε ρητά πως η προδοσία για το όνομα δεν θα τεθεί σε δημοψήφισμα στον Ελληνικό Λαό, αλλά θα περάσει με πλειοψηφία από την Βουλή.

Ξεκαθάρισε πως το όνομα της προδοσίας για τα Σκόπια θα είναι σύνθετο, ενιαίο για όλες τις χρήσεις και θα περιέχει τον όρο “Μακεδονία”.

Μάλιστα είπε αυτολεξεί για το ψευδοκράτος των Σκοπίων: “Η λέξη “Μακεδονία” είναι αποδεκτή“!

Στήριξε μάλιστα την επερχόμενη προδοσία στην ενδιάμεση συμφωνία του 1995, όπου ο τότε υπουργός Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ, Κάρολος Παπούλιας αναγνώρισε το όνομα FYROM για τα Σκόπια, άρα αποδέχτηκε τον όρο “Μακεδονία”.

Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά την πάγια και ξεκάθαρη θέση της Χρυσής Αυγής στους προδότες πολιτικάντηδες: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jediantroph-omologias-prodosias-apo-kotzia-h-lejh-makedonia-einai-apodekth#ixzz53csbN2zA

Exit mobile version