Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Ακριβαίνουν ξανά τα διόδια! Λογικό… αυξήθηκαν οι μισθοί, μειώθηκε η ανεργία και η οικονομία πετάει. Έχουν υποτιμήσει τεχνητά την οικονομία σε όλη την επικράτεια (τιμές ακινήτων, μετοχές εταιρειών και τραπεζών, μισθούς κτλ) αλλά μονόπλευρα. Αντί να μειώσουν τους φόρους και τις τιμές στα ήδη πρώτης ανάγκης, κάνουν το αντίθετο με συνέπεια το ΑΕΠ να κατρακυλά κάθε χρόνο και η ύφεση να διογκώνεται. Έναν απλό μπακάλη να είχαμε επικεφαλής αυτά θα τα γνώριζε και θα τα εφάρμοζε. Αυτοί με τα πτυχία και τις περγαμηνές που μας κυβερνούν όμως είναι χειρότεροι και από μπακάληδες. Χρυσή Αυγή κυρίες και κύριοι για να δούμε μια άσπρη μέρα!

Νικόλαος Γ., Οικονομολόγος

Έρχεται νέο κύμα πλειστηριασμών μέχρι το Eurogroup, για να ικανοποιηθούν οι διεθνείς τοκογλύφοι

Οι ρομασκοπιανοί είναι αισιόδοξοι για την επίλυση του Μακεδονικού και ο Μέγας Αλέξανδρος μας ενώνει. Έτσι μας λένε τα βοθροκάναλα, τα αποκόμματα και οι λοιποί πολιτικά ορθοί οχετοί που παρασιτούν στην Ελλάδα και στα πέριξ αυτής. Μιλάει και η ΝΔ, που επί ημερών της, την 7/4/1993, ο ΟΗΕ αναγνώρισε τα σκόπια σαν (πρώην Γιουγκοσλαβική)Δημοκρατία της Μακεδονίας – ΠΓΔΜ. Τι να μας πουν τώρα οι ψευτοπατριώτες που το παίζουν «μακεδονομάχοι»; Να βάλουμε ένα τέλος στην υποκρισία των πουλημένων. Ζήτω η Ελλάς.

Μ.Λ.

Έκαναν το χατίρι στον “σουλτάνο” τα ανδρείκελα του Ερντογάν: “Πάγωσε” η χορήγηση ασύλου στον τούρκο πραξικοπηματία

Όπου δουν ψηφαλάκια τρέχουν όλοι οι σαλιάρηδες να μαζέψουν με ψέμματα και υποκρισία. Απαγόρευσαν να έχει λόγο το τρίτο κόμμα της Ελλάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι.. δημιοκράτες πανηγύριζαν. Θα έρθει ο καιρός που το τρίτο κόμμα θα γίνει πρώτο και θα τους πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Ο καιρός γαρ εγγύς!

Στέλλα Ζ.

6.000 Εθνικιστές στην ετήσια Τελετή Μνήμης της CasaPound για τους νεκρούς Συναγωνιστές – Παρούσα η Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-9-ianouariou-2018#ixzz53fxrImHf

Exit mobile version