Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι δανειστές στηρίζουν την ελληνόφωνη κυβέρνηση στην προδοσία της Μακεδονίας

Οι δανειστές στηρίζουν την ελληνόφωνη κυβέρνηση στην προδοσία της Μακεδονίας

Μπορεί η κυβέρνηση και ολάκερο το «Συνταγματικό τόξο» να προκαλούν την οργή της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού για το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ στους σκοπιανούς σφετεριστές, φαίνεται όμως ότι έχει μαζί της ως… συμπαραστάτη τους δανειστές.

Συγκεκριμένα, η Κομισιόν καλωσορίζει τις επαφές μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων για την “λύση” στο θέμα της ονομασίας και, όπως ανέφεραν χθες ο εκπρόσωπος Τύπου Μαργαρίτης Σχοινάς και η αρμόδια για την διεύρυνση της Ε.Ε. Μάγια Κατσίγιανιτς, η διατήρηση των «σχέσεων καλής γειτονίας» είναι απαραίτητο συστατικό αξιολόγησης της χώρας για την υποψηφιότητα ένταξής της στην Ε.Ε.

Τόσο η Κατσίγιανιτς όσο και ο Σχοινάς εξήγησαν ότι και η επίλυση του ζητήματος της ονομασίας στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών αποτελεί κριτήριο για την όλη διαδικασία και ανακοίνωσαν ότι ο πρόεδρος Ζαν Κλοντ Γιούνκερ κατέστησε όλα τα παραπάνω σαφή κατά την συνάντηση που είχε πρόσφατα με τον νέο πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ.

Η Κομισιόν, λοιπόν, «αβαντάρει» την ελληνόφωνη κυβέρνηση στην επιχείρηση προδοσίας εναντίον της Ελληνικότητας της Μακεδονίας, με τον υπάλληλο του Γιούνκερ, Μαργαρίτη Σχοινά (και διακαή πόθο της ΝΔ για υποψηφιότητά του μαζί της, είτε ως βουλευτής είτε ως δήμαρχος) να αναλαμβάνει να διοχετεύσει προς τα έξω «τα καλά νέα»…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-daneistes-sumparastekontai-sthn-ellhnofwnh-kubernhsh-sthn-prospatheia-th#ixzz53gpnroma

Exit mobile version