Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα Χρυσή Αυγή: 10 Ιανουαρίου 1993 – 10 Ιανουαρίου 2018 – 25 χρόνια μετά με ακριβώς το ίδιο Πρωτοσέλιδο!

25 ολόκληρα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την έκδοση του πρώτου φύλλου της εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» και δεν θα μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε με οποιοδήποτε άλλο εξώφυλλο, παρά με τον τίτλο «Κανένας Συμβιβασμός για την Μακεδονία μας».

Την αναθέρμανση του ζητήματος την είχε αποκαλύψει ήδη από τον Οκτώβριο του 2015, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, ο οποίος είχε λάβει μια επιστολή από τον υπουργό εξωτερικών Κοτζιά, που του ζητούσε να καταθέσει προτάσεις για το ζήτημα της Μακεδονίας μας. Δυόμιση χρόνια μετά, το ξεπούλημα του ονόματος έχει μπει στην τελική του ευθεία και μάλιστα με την συμφωνία όλων των κομμάτων, πλην ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ.

Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-10-ianouariou-1993-10-ianouariou-2018-a#ixzz53hYxRJtV

Exit mobile version