Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πόνεσε το “Πρώτο Θέμα” για τον εξευτελισμό του Κοτζιά από τους Χρυσαυγίτες! Συνωμοσία σιωπής από τα ΜΜΕ της διαπλοκής

Πόνεσε το “Πρώτο Θέμα” για τον εξευτελισμό του Κοτζιά από τους Χρυσαυγίτες! Συνωμοσία σιωπής από τα ΜΜΕ της διαπλοκής

Το “Πρώτο Θέμα” του κομιστή, παρ’ ότι το παίζει “φουλ δεξιό” και αντι-σύριζα, σήμερα έγινε Νο1 παπαγαλάκι του Μαξίμου, γιατί πόνεσε από την δυναμική δράση της Χρυσής Αυγής για την Μακεδονία.

Έτσι είδε… 20 με 30 Χρυσαυγίτες (!!!) σε μία συγκέντρωση 100 και πλέον ατόμων, στην οποία μόνο οι βουλευτές μας ήταν 15. Το σχετικό υβριστικό κείμενο πρέπει να το έχει γράψει ο ίδιος ο Κοτζιάς, καθώς παρουσιάζει τον εαυτό του ως… ήρωα, που δήθεν βγήκε από την κεντρική είσοδο του υπουργείου, ενώ στην πραγματικότητα σερνόταν σαν βρεγμένη γάτα πίσω από τα κάγκελα και άκουγε τα εξ αμάξης από τους αγανακτισμένους πατριώτες.

Φυσικά οι υπάλληλοι του κομιστή δεν τόλμησαν να παραθέσουν το σχετικό τηλεοπτικό υλικό, που ξεφτιλίζει την διεφθαρμένη κυβέρνηση της εθνικής μειοδοσίας. Διαβάστε (για να γελάσετε) την ανυπόστατη αναφορά του ΠΘ:

“Στη Βασιλίσσης Σοφίας: Χρυσαυγίτες έξω από το Υπουργείο Εξωτερικών την ώρα της επίσκεψης Οσμάνι Μικρή συγκέντρωση 20 – 30 ατόμων, οργάνωσε το νεοναζιστικό μόρφωμα Χρυσή Αυγή έξω από το υπουργείο Εξωτερικών, στην οδό Βασιλίσης Σοφίας, σήμερα το πρωί, ενώ στο υπουργείο είχε προσέλθει λίγο πριν ο αντιπρόεδρος της πΓΔΜ, υπεύθυνος για ευρωπαϊκά θέματα, Μπούγιαρ Οσμάνι.  Εκείνη την ώρα, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, όχι μόνον βγήκε από την κεντρική είσοδο του υπουργείου, στην Βασιλίσσης Σοφίας, για να μεταβεί στο διπλανό κτίριο του υπουργείου, όπου θα παρέθετε γεύμα στον Μ. Οσμάνι, αλλά, περνώντας μόλις μερικά μέτρα δίπλα τους, βλέποντας τους Χρυσαυγίτες, που με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη που φώναζαν το σύνθημα «αλήτες, προδότες, πολιτικοί»,  τους έκανε σήμα με το δάκτυλο στο στόμα να σταματήσουν”.

Την ίδια ώρα, συνωμοσία σιωπής έχουν επιβάλλει όλα τα ΜΜΕ της διαπλοκής σχετικά με την δυναμική αντίδραση της Χρυσής Αυγής στο ξεπούλημα της Μακεδονίας. Παρουσιάζουν ως “είδηση της ημέρας” μία ακόμα στημένη αντιπαράθεση των κρατικοδίαιτων υπαλλήλων του ΠΑΜΕ με την Αχτσιόγλου και ένα σωρό άλλες ανοησίες και fake news.

Η εντολή του Συστήματος προς όλα τα φερέφωνά του είναι απλή: “Θάψτε την Χρυσή Αυγή! Θάψτε την Εθνική Αντίσταση στο ξεπούλημα της Μακεδονίας!”. Όσο και να το παλεύουν οι συστημικοί παπαγάλοι, ο ανένδοτος αγώνας για το όνομα της Μακεδονίας θα ενταθεί και η Χρυσή Αυγή θα έχει στο πλευρό της όλους τους Έλληνες ενωμένους.

Διαβάστε επίσης: “ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ!”: Σκληρή επίθεση Χρυσής Αυγής σε Κοτζιά για την Μακεδονία! Φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα ο σκοπιανός αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ponese-to-prwto-thema-gia-ton-ejeutelismo-tou-kotzia-apo-tous-chrusaugites#ixzz53iPvEKo2

Exit mobile version