Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λάβρος ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας: «Δεν υπάρχουν μουσουλμάνοι πρόσφυγες, αλλά μουσουλμάνοι εισβολείς στην Ευρώπη»

Λάβρος ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας: «Δεν υπάρχουν μουσουλμάνοι πρόσφυγες, αλλά μουσουλμάνοι εισβολείς στην Ευρώπη»

Λάβρος, για πολλοστή φορά, κατά της «πολιτικής ορθότητας», της παγκοσμιοποίησης και της λαθρομετανάστευσης στάθηκε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπάν.

«Για εμάς δεν υπάρχουν μουσουλμάνοι πρόσφυγες, αλλά μουσουλμάνοι εισβολείς στην Ευρώπη», δήλωσε στο χθεσινό φύλλο της Bild ο Ορμπάν. Ο Ούγγρος πρωθυπουργός χαρακτήρισε ακόμη και τους (λεγόμενους) πρόσφυγες του συριακού εμφυλίου «οικονομικούς μετανάστες, που αναζητούν μια καλύτερη ζωή σε πλούσιες χώρες – και στο πέρασμά τους βλάπτουν την λιγότερο πλούσια, αλλά σταθερή Ουγγαρία».

Κατήγγειλε, εξάλλου, την Ε.Ε. ότι με την μεταναστευτική της πολιτική απειλεί την «κυριαρχία και την εθνική ταυτότητα της Ουγγαρίας», ξεκαθαρίζοντας πως η χώρα του «δεν θα εξαναγκαστεί» να δεχθεί ανθρώπους από μουσουλμανικές χώρες, επειδή «η πολυπολιτισμικότητα είναι μια ψευδαίσθηση και οι χριστιανοί με τους μουσουλμάνους δεν μπορούν να ζήσουν μαζί, δημιουργώντας αναπόφευκτα παράλληλες κοινωνίες».

«Εσείς πήρατε περισσότερους πρόσφυγες επειδή τους θέλατε, ενώ εμείς δεν τους θέλαμε», ήταν η αιχμηρή αντίδραση του Ούγγρου πρωθυπουργού σε ερώτηση Γερμανού δημοσιογράφου αν θεωρεί άδικο ότι το Βερολίνο δέχθηκε εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ η Βουδαπέστη ούτε έναν. Η Ουγγαρία ανήκει στις χώρες του Βίζεγκραντ (μαζί με Τσεχία, Σλοβακία, Πολωνία) που αρνούνται να εφαρμόσουν την ευρωπαϊκή πολιτική μετεγκατάστασης προσφύγων, εμμένοντας σε αυτήν παρόλο που το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απέρριψε την από κοινού προσφυγή της με την Σλοβακία.

Έτσι φέρονται τα Έθνη και οι Λαοί που θέλουν να ζήσουν. Έχοντας Άξιους Ηγέτες, διατρανώνουν την θέλησή τους να διατηρήσουν την εθνική τους συνοχή. Την ίδια ώρα, οι εναλλασσόμενοι κυβερνητικοί ελληνόφωνοι «ηγέτες» του εγχώριου «συνταγματικού τόξου», με την πολιτική υπέρ της λαθρομετανάστευσης, κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να μετατρέψουν την Χώρα σε χώρο και τον Ομοιογενή Λαό μας σε ετερογενή πληθυσμό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/labros-o-prwthupourgos-ths-ouggarias-gia-emas-den-uparchoun-mousoulmanoi-pr#ixzz53ibzBZCC

Exit mobile version