Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Μόνο η Χρυσή Αυγή αντιστάθηκε στο ξεπούλημα της Μακεδονίας. Δεν είδα κανένα κόμμα έξω από το υπουργείο εξωτερικών να διαμαρτύρεται για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, αντιθέτως είδα κόμματα να κάθονται στο ίδιο τραπέζι με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο των Σκοπίων. Ντροπή και αίσχος προδότες, η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική. Θα μας βρείτε μπροστά σας!

Κ.Μ.

Γιάννης Λαγός προς κυβερνώντες: Να ξεπουλήσετε το δικό σας όνομα – Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι μόνο μία και ελληνική! ΒΙΝΤΕΟ

Στο όνομα “Νέα Μακεδονία” έχουν προσυμφωνήσει Αθήνα με Σκόπια. Πόση προδοσία θα αντέξουμε ακόμη ως Έλληνες; Η Μακεδονία είναι μία κύριοι και είναι Ελληνική. Δεν ξεχνάμε τον προδοτικό ρόλο που έπαιξε και η ΝΔ στο ζήτημα της ονομασίας αλλά και όλα τα υπόλοιπα κόμματα από το προδοτικό ΚΚΕ μέχρι και τους ΑΝΕΛ όπου οι τελευταίοι σιωπηρά συμφωνούν στο ξεπούλημα του ονόματος και της ιστορίας της Μακεδονίας. Πρέπει να τους στείλουμε μια και καλή στα αζήτητα της ιστορίας, όχι μόνο στις εκλογές αλλά από σήμερα κιόλας.

Πέτρος, Σέρρες

Οι αλβανοί αποκάλυψαν την προδοσία: “Νέα Μακεδονία” η συμφωνία για το όνομα του ψευδοκράτους των Σκοπίων

Eγώ απορώ αυτή η κυβέρνηση γιατί δεν υποβάλλει την παραίτησή της, γιατί είναι ανάξια σε οποιοδήποτε θέμα κοινωνικό ή εθνικό. Ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης κάνουν λόγο για οικονομική επιτήρηση της χώρας μέχρι το 2060, κάποια άλλα κάνουν λόγο και για νέα μνημόνια. Στην εξωτερική πολιτική έχουν αποτύχει παταγωδώς, τόσο με τους τούρκους αξιωματικούς όσο και με το ζήτημα των Σκοπίων και το όνομα της Μακεδονίας.

Σ.Τ.

Δημοσκόπηση «Εγνατία Point of View»: Τρίτη πολιτική δύναμη με άνοδο η Χρυσή Αυγή στην Βόρεια Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-10-ianouariou-2018#ixzz53m0n3e7C

Exit mobile version