Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο μπολσεβικισμός στην πράξη: Βουλευτής του Σύριζα παραδέχθηκε ότι «κάνουν αναδιανομή της φτώχειας»

Ο μπολσεβικισμός στην πράξη. Με ένα πραγματικά απίστευτο… επιχείρημα, ότι «εν μέρει σε ορισμένες περιπτώσεις γίνεται αναδιανομή της φτώχειας προς όφελος των πλέον φτωχών» προσπάθησε κάποιος μέχρι προσφάτως πανελληνίως άγνωστος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ονόματι Θανάσης Μιχελής, να υπερασπιστεί την διάταξη του πολυνομοσχεδίου που προβλέπει μείωση και κατάργηση των οικογενειακών επιδομάτων για ορισμένες κατηγορίες πολυτέκνων!

Η όλη λογική θυμίζει την τακτική των μπολσεβίκων στην Ρωσία, οι οποίοι κοινωνικοποίησαν την φτώχεια, κάνοντας όλο τον πληθυσμό πάμπτωχο και δίχως την παραμικρή περιουσία (ατομική ή οικογενειακή) έτσι ώστε να μην μείνει κανείς «παραπονεμένος» ότι υφίσταται… ταξική διάκριση.

Έτσι, λοιπόν, και στην Ελλάδα του 2018 κοπήκαν τα επιδόματα των τριτέκνων και των πολυτέκνων (κορόιδα, δηλαδή, όσοι κάνουν παιδιά πάνω από τον μέσο όρο γεννήσεων στην Χώρα), για να δοθούν, το πιο πιθανόν, σε γνωστές κατηγορίες «ευπαθών κοινωνικών ομάδων». Άλλο ένα «κατόρθωμα» της «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης, που δείχνει την σαφέστατη αντεθνική και αντιλαϊκή τοποθέτησή της.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-mpolsebikismos-sthn-prajh.-bouleuths-tou-suriza-paradechthhke-oti-kanoume#ixzz53nM6yVZi

Exit mobile version