Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αυτός είναι ο… πολιτισμός των τούρκων: «Τα 9χρονα μπορούν να μείνουν έγκυες»

Αυτός είναι ο... πολιτισμός των τούρκων: «Τα 9χρονα μπορούν να μείνουν έγκυες»

Ο τούρκος υπουργός θρησκευμάτων σε δημοσίευμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ανάφερε πως «τα κορίτσια που είναι 9 ετών μπορούν να μείνουν έγκυες». Ο ίδιος υποστηρίζει πως σε ηλικία 9 ετών ένα κορίτσι είναι φυσιολογικό να γίνει μητέρα και πως ένα αγόρι μπορεί να γίνει πατέρας στην ηλικία των 12.

Να σημειώσουμε πως τον περασμένο Νοέμβριο, ο Ταγίπ Ερντογάν υπέγραψε νόμο που ανοίγει παράθυρο στο να παντρεύονται παιδιά μεταξύ τους, νομιμοποιώντας με αυτό τον τρόπο την κακοποίηση ανηλίκων.

Πριν τη ψήφιση του συγκεκριμένου νόμου, τα ζευγάρια νυμφεύονταν από μιαν κοσμική κρατική αρχή και στην συνέχεια γινόταν τελετή από ένα ιμάμη. Μετά της ψήφιση του νόμου τα ζευγάρια νυμφεύονται από τον ιμάμη, χωρίς της συμμετοχή της κρατικής αρχής στην διαδικασία για ένωση του ζευγαριού με τα δεσμά του γάμου.

Η Τουρκία είναι μία χώρα η οποία παραβίασε ουκ ολίγες φορές κάθε έννοια διεθνούς δικαίου. Είναι μία «απολίτιστη» και ακραία μουσουλμανική χώρα η οποία αποδεικνύει σχεδόν καθημερινά τον πολιτισμό της και την έλλειψη ευαισθησίας όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ανθρώπινες ελευθερίες.

Ας μας απαντήσουν λοιπόν τα κόμματα που ασπάζονται λύση τύπου ομοσπονδίας, αν τα προαναφερόμενα δεν προκαλούν στους ιδίους ανησυχία, σε τυχόν επίτευξης λύσης του Κυπριακού στη βάση της Ομοσπονδίας για επιβολή του τουρκικού «πολιτισμού» στην πολύπαθη πατρίδα μας.

Ως Έλληνες Εθνικιστές αντιτασσόμαστε σε κάθε είδος λύση ομοσπονδίας, που θα έχει ως αποτέλεσμα τη μετατροπή της Πατρίδας μας σε μουσουλμανική χώρα υποχείριο της Τουρκίας. Η μοναδική λύση που θα διασφαλίζει την ασφάλεια και την ευημερία του Κυπριακού Ελληνισμού είναι η λύση στη βάση του ενιαίου κράτους.

elamcy.com

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/autos-einai-o-politismos-ths-tourkias-ta-9chrona-mporoun-na-meinoun-egkues#ixzz53oJWfmUr

Exit mobile version