Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δουλοπρεπής στάση Μητσοτάκη απέναντι στον αμετανόητο μπολσεβίκο και υμνητή του Ενβέρ Χότζα, Μανώλη Γλέζο

Δουλοπρεπής στάση Μητσοτάκη απέναντι στον αμετανόητο μπολσεβίκο και υμνητή του Ενβέρ Χότζα, Μανώλη Γλέζο

Δέσμιος του δόγματος «τιμώ και σέβομαι τους αγώνες της αριστεράς» αποδείχθηκε, για μια ακόμη φορά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ταξιδεύοντας οδικώς προς την Πιερία σταμάτησε με την συνοδεία του λίγο πριν την Λαμία για καφέ και διαπίστωσε ότι στην ίδια καφετέρια βρισκόταν και ο Μανώλης Γλέζος.

«Όταν συναντώ τον Μανώλη Γλέζο, πάντα χαίρομαι τις συζητήσεις μας» έγραψε μεταξύ άλλων στο Facebook  ο νυν αρχηγός της ΝΔ. Αλήθεια, θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε το περιεχόμενο των συζητήσεων του Μητσοτάκη με τον Γλέζο. Ιδιαίτερα τώρα που το ζήτημα της Μακεδονίας ΜΑΣ βρίσκεται στην επικαιρότητα περισσότερο από ποτέ, αναρωτιόμαστε ποια θα ήταν η θέση του Γλέζου για το ζήτημα της ονομασίας του γειτονικού κρατιδίου.

Θυμάται, άραγε, τι κατηγορίες του είχαν αποδοθεί πριν από δεκαετίες για το συγκεκριμένο ζήτημα; Ο Μητσοτάκης έχει γνώση επ’ αυτών των κατηγοριών; Επίσης, θα μας ενδιέφερε να μάθουμε αν μίλησαν για τότε που ο Γλέζος στεκόταν πάνω από το πτώμα του βασανιστή και δολοφόνου χιλιάδων Βορειοηπειρωτών αλβανού δικτάτορα Ενβέρ Χότζα και με υψωμένη την γροθιά απέτιε φόρο τιμής σ’ αυτόν τον διακεκριμένο ανθέλληνα. Ή αν μίλησαν για την κομμουνιστική ανταρσία του 1944-49 και την προσπάθεια των εγχώριων ελληνόφωνων δούλων (ανάμεσά τους και ο Γλέζος) της Μόσχας να μετατρέψουν την Ελλάδα σ’ ένα ακόμη παράρτημα του «ερυθρού παραδείσου».

Οι εικόνες του Μητσοτάκη να ακουμπάει στοργικά τον Γλέζο στην πλάτη και να τον ακούει προσεκτικά είναι (κι αυτές) ενδεικτικές του ιδεολογικού κόμπλεξ κατωτερότητας που διακατέχει τους φιλελεύθερους απέναντι σ’ όλες τις εκφάνσεις και εκφράσεις της αριστεράς. Τα θύματα της κομμουνιστικής θηριωδίας (την οποία υπηρέτησε ο Γλέζος) στην Ελλάδα και την κατεχόμενη Βόρειο Ήπειρο σίγουρα δεν έχουν την δυνατότητα ούτε να «χαίρονται» τις συζητήσεις με επιζώντες εκπροσώπους των σφαγέων τους ούτε να «συγκινούνται»…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/douloprephs-stash-tou-mhtsotakh-apenanti-ston-ametanohto-mpolsebiko-kai-umn#ixzz53ocGi9i7

Exit mobile version