Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή που “έχει εξαφανιστεί” και “δεν κάνει τίποτα”…

Γράφει ο Αντίοχος

Τον τελευταίο καιρό, έχει πέσει γραμμή από τους «σούπερ-εθνικόφρονες» της νουδούλας, να διαδίδουν πως η Χρυσή Αυγή «έχει εξαφανιστεί», «δεν κάνει τίποτα» και άλλα παρόμοια. Μάλιστα, τον ρόλο των παπαγάλων δεν τον έχουν αναλάβει τόσο οι πολιτευτές και κομματάρχες της νουδούλας (για να μην… καρφωθούν), όσο κάποιοι Εφιάλτες που έχουν αποχωρήσει ή εκδιωχθεί από το Κίνημα και το παίζουν… υπερεπαναστάτες (οι οποίοι όμως είναι πολύ λίγοι), καθώς και κάποιοι άλλοι «πατριωταράδες» που πλησίασαν την Χρυσή Αυγή με πονηρούς σκοπούς, αλλά έφαγαν… πόρτα.

Ο σκοπός διπλός: Αφενός μεν να προκαλέσουν γκρίνια στο εσωτερικό του Κινήματος και αφετέρου να δημιουργήσουν αμφιβολίες στους πιο «χαλαρούς» ψηφοφόρους του Κινήματος (που δεν παρακολουθούν συχνά την κομματική δράση από τις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες του Κινήματος), αλλά και στους εν δυνάμει ψηφοφόρους, ότι η Χρυσή Αυγή… συμβιβάστηκε με το σύστημα! Ποντάροντας στην διατεταγμένη σιωπή των καθεστωτικών ΜΜΕ –και ειδικά των τηλεοπτικών- για οποιαδήποτε δήλωση, εκδήλωση ή δράση της Χρυσής Αυγής. Οι οποίες εκδηλώσεις και δράσεις, γίνονται επί μονίμου βάσεως υπό καθεστώς απαγορεύσεων, σκληρής μαρξιστικής τρομοκρατίας και στημένων παρακρατικών αντισυγκεντρώσεων.

Εχθές, η Χρυσή Αυγή, παρουσία του Αρχηγού και των βουλευτών της, οργάνωσε την πρώτη (αλλά όχι και τελευταία…) δυναμική αντίδραση στην επιχειρούμενη προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας, αποδοκιμάζοντας τον εκ των πρωταγωνιστών της, Κοτζιά, έξω από το υπουργείο του. Αλλά, οι… «πατριωταράδες» την έκαναν γαργάρα – όπως και τα καθεστωτικά ΜΜΕ! Γιατί άραγε; Μήπως γιατί τους χάλασε τη… συνταγή;

 

ΠΗΓΗ

Exit mobile version