Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο “μακεδονομάχος” Γεωργιάδης χαρίζει (κι αυτός) το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια

Ο “μακεδονομάχος” Γεωργιάδης χαρίζει (κι αυτός) το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια

Το ξεκάθαρο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ τους σκοπιανούς σφετεριστές δικαιολογεί και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Σπύρος-Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος με γλώσσα και επιχειρηματολογία που θα ταίριαζε άνετα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του τα εξής:

«Η πραγματικότητα έχει προχωρήσει. Πρέπει να βρεθεί μια λύση. Εμάς μας συμφέρει το κράτος αυτό να επιβιώσει. Εμείς δεν θέλουμε το κράτος αυτό να διαλυθεί. Εάν τα Σκόπια διαλυθούν, θα γίνουν έρμαια του αλβανικού εθνικισμού από την μια και του βουλγαρικού από την άλλη. Εμείς είμαστε οι μόνοι που δεν διεκδικούμε εδάφη αυτού του κράτους!… Εμάς μας εξυπηρετεί το κράτος αυτό να υπάρχει και να έχουμε μαζί του φιλικές σχέσεις!… Τώρα, το κράτος των Σκοπίων έχει φτάσει σε ένα σημείο που αν δεν μπορέσει να ενταχτεί στους βορειοατλαντικούς θεσμούς, είναι πολύ πιθανή η διάλυσή του. Εμείς, λοιπόν, ακριβώς επειδή μας συμφέρει να μην διαλυθούν τα Σκόπια, πάμε να βρούμε μία λύση, που θα είναι αξιοπρεπής για τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα»…

Πραγματικά κατάπτυστες και εθνικά επικίνδυνες οι απόψεις του πατριδοκάπηλου «μπουμπούκου». Πέρα από το γεγονός ότι εντελώς ανερυθρίαστα δηλώνει (με ποιο δικαίωμα, άραγε;) ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που δεν διεκδικεί εδάφη αυτού του κρατικού μορφώματος, προσπαθεί να παραστήσει τον… ιθύνοντα νου της γεωπολιτικής με την «αγωνία» του για το ενδεχόμενο διάλυσης των Σκοπίων.

Η μόνη «αξιοπρεπής για τα ελληνικά συμφέροντα» λύση είναι να μην υπάρξει η λέξη Μακεδονία, αυτούσια ή παράγωγό της, στην ονομασία του κρατιδίου των επίδοξων σφετεριστών της. Οτιδήποτε άλλο είναι ξεκάθαρη προδοσία, ό,τι κι αν πουν οι διάφοροι «άχθος αρούρης» της εγχώριας συστημικής πολιτικής σκηνής προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα δικά τους στενά συντηρητικά συμφέροντα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-antiproedros-ths-nd-gewrgiadhs-charizei-ki-autos-to-onoma-ths-makedonias#ixzz53t0JyQu5

Exit mobile version