Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

H NΔ υπονομεύει τις διαδηλώσεις για την Μακεδονία μας

H NΔ υπονομεύει τις διαδηλώσεις για την Μακεδονία μας

Άρθρο στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή

Όσοι βάζουν τα κόμματα πάνω από την Ελλάδα, καλύτερα να μην συμμετέχουν!

O διαχρονικός βρώμικος ρόλος του κόμματος της ΝΔ στο Μακεδονικό, επιβεβαιώνεται και σήμερα που το ξεπούλημα έχει μπει στην τελική ευθεία. Για τις 21 Ιανουαρίου, έχει προγραμματιστεί στην Θεσσαλονίκη, μια διαδήλωση με εθνικό περιεχόμενο, κατά της χρήσης σύνθετης ονομασίας του κρατιδίου των Σκοπίων που θα περιέχει τον όρο «Μακεδονία».

Την συγκέντρωση αυτή δεν την διοργανώνει κανένα κόμμα και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για να την στηρίξουν ΑΠΑΝΤΕΣ, χωρίς κομματικές σημαίες αλλά μόνο με την γαλανόλευκη. Άλλωστε το ζήτημα είναι ΕΘΝΙΚΟ και όχι κομματικό. Οι εβδομάδες που ακολουθούν είναι κρίσιμες για το ζήτημα και οι Έλληνες θα πρέπει να δείξουν την – καταγεγραμμένη σε έρευνες (80%) – αντίδρασή τους στα σχέδια της κυβέρνησης.

Πέρα όμως από τις σαφείς προθέσεις τις κυβέρνησης, τι κάνει η αξιωματική αντιπολίτευση; Υπονομεύει τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας, με πρόσχημα ότι θα μπορούσαν εκεί να βρεθούν ομιλητές της Χρυσής Αυγής ή στελέχη ανάμεσα στους διαδηλωτές! Διαβάστε το χαρακτηριστικό δημοσίευμα από την ιστοσελίδα Voria.gr:

ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ

“Να προφυλάξει τα στελέχη της σε Θεσσαλονίκη και Βόρεια Ελλάδα από… απρόοπτα επιχειρεί τις τελευταίες δυο μέρες η Νέα Δημοκρατία, σε σχέση με το σκοπιανότόσο κεντρικά από την Αθήνα, όσο κι από τη Θεσσαλονίκη. Ειδικά λόγω του επικείμενου συλλαλητηρίου της 21ης Ιανουαρίου 2018, το οποίο ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί από ποιον διοργανώνεται, τα κεντρικά στελέχη του κόμματος συστήνουν σε όλα τα μέλη να αποφεύγουν να συμμετάσχουν σε πρωτοβουλίες για τις οποίες υπάρχει σχετική άγνοια, είναι απρόσωπες, δε γνωρίζει κανείς τους διοργανωτές τους και είναι χωρίς ονοματεπώνυμα. Χτες ο γραμματέας του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης, ερωτηθείς από πρόεδρο ΝΟΔΕ της Θεσσαλονίκης, τον συμβούλευσε να αποφύγει να εμπλακεί σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία για το σκοπιανό, εάν δεν είναι ξεκάθαρο ποιος τη διοργανώνει, ποιος την υποκινεί και τι σκοπιμότητες πιθανώς να κρύβονται από πίσω. Η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, Βίκυ Ευταξά, έκανε ανάλογα τηλεφωνήματα και στους άλλους τρεις προέδρους των ΝΟΔΕ, ώστε να ενημερώσουν και τα άλλα στελέχη και μέλη «για την προστασία τους και την προστασία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Θέση της ΝΔ είναι ότι η όποια συμμετοχή σε πρωτοβουλίες όπως το συλλαλητήριο θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτική, φοβούμενη πιθανή συμμετοχή της Χρυσής Αυγής, διοργάνωση από ακραία στοιχεία ή ακόμη και προβοκάτσια. Ως προς το συλλαλητήριο, στελέχη της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη έλεγαν στη Voria.gr ότι «κανείς δε γνωρίζει ποιος ή ποιοι είναι πίσω από το συλλαλητήριο. Καλό είναι να το μάθουμε, για να αποφασίσουμε εάν θα συμμετάσχουμε ή όχι. Δεν μπορεί να πούμε «ναι ή όχι» σε ένα συλλαλητήριο έτσι απλά χωρίς γνώση των στοιχείων. Καλώς και σπεύδει το κόμμα να προστατεύσει στελέχη και μέλη. Ξέρει κάποιος ποιοι θα είναι ομιλητές ή στην εξέδρα του συγκεκριμένου συλλαλητηρίου; Αν κάποια στιγμή δηλαδή εμφανιστεί εκεί ως ομιλητής ο κ. Μιχαλολιάκος τι κάνουν τα στελέχη της ΝΔ; Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και οι μέρες είναι πολύ πονηρές». Πρόεδροι των ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης με τους οποίους επικοινώνησε η Voria.gr τόνιζαν ότι συμφωνούν με την προσπάθεια προστασίας της κομματικής ηγεσίας και δήλωναν πρόθυμοι εάν και εφόσον διαπιστωθούν οι αγαθές προθέσεις και τα πρόσωπα πίσω από τις όποιες πρωτοβουλίες για το σκοπιανό να συμμετάσχουν σε αυτές. Σε καμιά όμως περίπτωση να παγιδευτούν από αγνώστους…”

«ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ»

Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι «προφάσεις εν αμαρτίαις» από το κόμμα του οποίου ο πρόεδρος (και πατέρας του σημερινού της προέδρου – οικογενειοκρατίας γαρ…) εν έτει 1993, δήλωνε ότι σε δέκα χρόνια, κανείς δεν θα θυμάται το όνομα της Μακεδονίας μας. Αλλά και η σημερινή θέση της Νέας Δημοκρατίας παραμένει υπέρ της σύνθετης ονομασίας με τον όρο «Μακεδονία». Άραγε τι θα διαδήλωναν τα στελέχη της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη;

Πέραν αυτής της αντίθεσης όμως, υπάρχει και ο φόβος να αποδοκιμαστούν από τους διαδηλωτές και αυτός είναι ο βασικός λόγος της αποχής. Για άλλη μια φορά, το κόμμα της ΝΔ αποστασιοποιείται από ένα εθνικό ζήτημα και γίνεται ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, περιμένοντας να αποκομίσει πολιτικά οφέλη ΜΕΤΑ το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Κατά πόσον αυτή είναι μια υπεύθυνη και πατριωτική στάση, το αφήνουμε στην κρίση σας. Κανένας να μην λείψει από τα εθνικά προσκλητήρια. Και το γεγονός ότι η συγκέντρωση αυτή δεν διοργανώνεται από κανένα κόμμα, είναι ΘΕΤΙΚΟ. Όσοι βάζουν το κόμμα πάνω από την Ελλάδα, ας μην συμμετέχουν. Θα τους κρίνει η Ιστορία.

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Διαβάστε επίσης: Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Όλοι οι Έλληνες στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας χωρίς κομματική ταυτότητα! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-nd-uponomeuei-tis-diadhlwseis-gia-thn-makedonia-mas#ixzz53t0bv445

Exit mobile version