Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παρακρατικά σκυλιά ξυλοκόπησαν μαθητή που είχε καταγγείλει την μαρξιστική προπαγάνδα στα σχολεία!

Τις ημέρες των γιορτών, σας είχαμε ενημερώσει για την δημόσια καταγγελία του Αθανάσιου Αλεξάτου, ενηλίκου μαθητή του 1ου Εσπερινού Λυκείου Θεσσαλονίκης, ότι καθηγητής του στο μάθημα της Ιστορίας, ο οποίος τυγχάνει και αρθρογράφος της «Αυγής», του left.gr και της φυλλάδας των Ιών, κάνει μαρξιστική προπαγάνδα και μάλιστα με πιεστικό τρόπο.

Αμέσως μετά, τα καθηγηταριό της ΕΛΜΕ εξέδωσε απειλητική ανακοίνωση εις βάρος του μαθητή, προαναγγέλλοντας την παρουσία των μαρξιστών ινστρουχτόρων στο σχολείο, την πρώτη ημέρα της επαναλειτουργίας του μετά τις γιορτές, για να… διαμαρτυρηθούν για την «στοχοποίηση» του τριτομνημονιακού ινστρούχτορα του συριζοψεκασμένου λεχριταριού!

Έτσι, μετά την «διαμαρτυρία» των ινστρουχτόρων, επιστρατεύτηκαν τα γνωστά-άγνωστα κόκκινα παρακρατικά σκυλιά των λούστρων της Μέρκελ και του Τραμπ, για τα «περαιτέρω». Κι όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, οι αμειβόμενοι από τα μυστικά κονδύλια του τριτομνημονιακού ψευδοκράτους τραμπούκοι, έστησαν καρτέρι στον μαθητή και τον ξυλοκόπησαν!

Φυσικά, αυτή τη φορά δεν εξέδωσαν ανακοίνωση οι ινστρούχτορες της ΕΛΜΕ…

(ΥΓ): Μόνο που όλα στη ζωή είναι τροχός… Ο οποίος γυρίζει και κάποια στιγμή ο καθείς σ’ αυτή τη χώρα θα λάβει σύμφωνα με τα έργα του!

πηγή

Exit mobile version