Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πολεμούμε τα Μνημόνια, έχοντας ως σκοπό την απελευθέρωση της Πατρίδας και του Λαού από την μέγγενή τους

Πολεμούμε τα Μνημόνια, έχοντας ως σκοπό την απελευθέρωση της Πατρίδας και του Λαού από την μέγγενή τους

Αυτό το οποίο έχουμε μπροστά μας αυτές τις ημέρες, με την συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στην Βουλή, είναι μια ακόμη μνημονιακή επέλαση στην πιο απάνθρωπη και σκληρή εκδοχή της. Μια ξεκάθαρα αντεθνική και αντιλαϊκή δημοσιονομική πολιτική, που πλήττει ακέραια τον Ελληνικό Λαό και οδηγεί σε περαιτέρω «κινεζοποίησή» του. Προοπτική χαλάρωσης (έστω και σχετικής) δεν δείχνει να υπάρχει στον ορίζοντα.

Και φυσικά, μόνο για «φτύσιμο» αξίζει η αχαλίνωτη και ξεδιάντροπη ψευδολογία του Τσίπρα, ο οποίος έχει το απύθμενο θράσος να λέει, εντελώς ανερυθρίαστα, ότι «δώσαμε και ένα δείγμα γραφής μιας άλλης πολιτικής που βάζει το συμφέρον της Χώρας και των πολλών πάνω από τα συμφέροντα μιας καλομαθημένης ολιγαρχίας», η οποία πολιτική «έδωσε απτά αποτελέσματα»! Η Πατρίδα και ο Λαός είναι αλυσοδεμένοι στην πιο σκληρή εκδοχή της μνημονιακής πολιτικής, με υπογραφή (και) του Τσίπρα.

Τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι συνεργάτες του της πολιτικής συμμορίας που αυτοχαρακτηρίζεται ως «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση καμαρώνουν σαν υπάκουα εκπαιδευμένα μαντρόσκυλα για τα συνεχή εύσημα που λαμβάνουν από τους διεθνείς τοκογλύφους. «Αυτή την πολιτική θα συνεχίσουμε», λέει ο Τσίπρας, περιγράφοντας μια πολιτική που δεν υπάρχει. Πρόκειται για κοροϊδία στον πιο ξεδιάντροπο βαθμό, όταν είναι γνωστό ότι έχουν ήδη νομοθετήσει πρόσθετα αντιλαϊκά μέτρα για το 2019 και το 2020, ενώ έχουν συμφωνήσει σε «πρωτογενή πλεονάσματα» ύψους 3,5% του ΑΕΠ μέχρι και το 2022, γεγονός το οποίο σημαίνει συνέχιση της ίδιας (και χειρότερης) πολιτικής.

Κι αυτά χωρίς να λογαριάσουμε ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι έχουν εξασφαλισμένη την συνέχιση της σκληρής επιτροπείας, καθώς κρατούν στο χέρι τους το κλειδί της αναγκαίας (για να αποφευχθεί η χρεοκοπία) νέας αναδιάρθρωσης του κρατικού «χρέους» που έχουν αναγνωρίσει οι εγχώριοι εντολοδόχοι. Επομένως, όταν ο Τσίπρας, δίχως τσίπα, λέει ότι «αυτή την πολιτική θα συνεχίσουμε», εννοεί την μνημονιακή πολιτική. Μια πολιτική, η οποία έχει ως δημιουργούς και μετόχους όλα τα κόμματα του «Συνταγματικού τόξου» από το 2010 μέχρι και σήμερα. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που όχι μόνο έχει μείνει αμόλυντος από τη οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση παραδοχή και στήριξη των τριών (μέχρι στιγμής) των εθνοκτόνων Μνημονίων, αλλά ταυτόχρονα φροντίζει να τα πολεμά αμείλικτα, έχοντας ως πολιτικό σκοπό την απελευθέρωση της Πατρίδας και του Λαού από την μέγγενή τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/polemoume-ta-mnhmonia-echontas-ws-politiko-skopo-thn-apeleutherwsh-ths-patr#ixzz53ydkgcom

Exit mobile version