Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το ξεπούλημα της Μακεδονίας η «εθνική γραμμή» Καραμανλή και η Χρυσή Αυγή

Το ξεπούλημα της Μακεδονίας η «εθνική γραμμή» Καραμανλή και η Χρυσή Αυγή

Άρθρο από την εφημερίδα Χρυσή Αυγή

Εθνική Γραμμή είναι εκείνη που διατυπώθηκε από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 από την Χρυσή Αυγή και η οποία βρίσκει σύμφωνο το 80% του Ελληνικού Λαού: Κανένας Συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!

Καμμένος και ΝΔ έχουν υιοθετήσει πλήρως ως “Εθνική Γραμμή” την σύνθετη ονομασία με τον όρο “Μακεδονία”

«Ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων» υποστήριζε από τον 18ο ακόμη αιώνα ένας Άγγλος συγγραφέας και τούτη η φράση βρίσκει την απόλυτη επιβεβαίωσή της στην πολιτική ζωή της Ελλάδος του 21ου αιώνα. Τον «πατριωτισμό» επικαλέστηκαν οι πολιτικοί απατεώνες που έσυραν τον Λαό μας στην εποχή των Μνημονίων, έναν αντίστοιχο «πατριωτισμό» επικαλούνται και εν έτει 2018 εκείνοι οι οποίοι ομιλούν περί μιας αναγκαίας συμβιβαστικής λύσης στο σκοπιανό. Κοινός παρονομαστής του «πατριωτισμού» που χαρακτηρίζει όλες τις δυνάμεις του καταχρηστικώς λεγόμενου συνταγματικού τόξου, είναι το δίχως άλλο η εθνική ταπείνωση και ήττα.

Αφού λοιπόν το συνασπισμένο κατά της Χρυσής Αυγής δημοκρατικό μέτωπο «επίλυσε» το μείζον οικονομικό πρόβλημα της χώρας, κρίνει πλέον σκόπιμο να ασχοληθεί και να διευθετήσει τα εθνικά θέματα. Πώς; Όπως ακριβώς επίλυσε και το οικονομικό: Παράδοση και υποτέλεια!

Είναι ενδεικτικό της εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού το γεγονός ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου αποδέχονται άξαφνα την σημερινή χρονική συγκυρία ως «ευκαιρία» για την επίλυση του σκοπιανού. Εκείνο το οποίο δεν μας λένε οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης είναι ότι εκείνος ο οποίος πραγματικά καίγεται για την επίλυση του ζητήματος είναι οι ΗΠΑ, οι οποίες και απαιτούν λύση προκειμένου να ενταχθεί το προτεκτοράτο τους στο ΝΑΤΟ και να εκμηδενιστεί το ενδεχόμενο ρωσικής επιρροής στα Βαλκάνια. Οι ΗΠΑ επί της ουσίας χτυπούν το νταούλι -κατά μια αγαπημένη κάποτε έκφραση του σημερινού πρωθυπουργού Τσίπρα- και τα εν Ελλάδι κόμματα χορεύουν στο ρυθμό του νταουλιού.

Σε αυτό το πλαίσιο, είναι χαρακτηριστικό ότι στο δημόσιο -καλοστημένο από το αντεθνικό Καθεστώς- διάλογο από τον οποίο έχει βεβαίως «δημοκρατικότατα» αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή, δεν τίθεται το δίλημμα εάν θα παραχωρηθεί στο σκοπιανικό προτεκτοράτο των ΗΠΑ το δικαίωμα χρήσης του όρου «Μακεδονία», αλλά το είδος του προσδιορισμού (γεωγραφικού, επιθετικού κλπ) που θα τον συνοδεύει. Σ’ αυτή τη μεθόδευση μάλιστα, συμμετέχει συνειδητά ολάκερο το δημοκρατικό τόξο, ακόμη και οι δυνάμεις εκείνες τις οποίες το αντεθνικό σύστημα παρουσιάζει περίπου ως «υπερπατριωτικές».

Απόδειξη της συνέργειας των πολιτικών αυτών δυνάμεων, κοινή συνισταμένη των οποίων είναι ο καραμανλισμός, συνιστά η σκόπιμη σύγχυση που καλλιεργούν στη κοινή γνώμη ούτως ώστε να παραπλανήσουν επί της προδοσίας στην οποία έχουν ήδη θέσει την υπογραφή τους: οι «υπερπατριώτες» αυτοί, επικαλούνται την απόφαση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών του 1992 (καμία αποδοχή του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία του κρατιδίου των Σκοπίων) αλλά ταυτόχρονα θεωρούν ως «εθνική γραμμή» την οποία υπηρετούν την θέση της κυβέρνησης Καραμανλή όπως αυτή διαμορφώθηκε στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι το 2008 (η οποία θέση αποδέχεται τη χρήση του όρου «Μακεδονία» με γεωγραφικό προσδιορισμό!) ενώ επιπρόσθετα μέχρι και σήμερα δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα να αποκαλούν τα Σκόπια ως «ΠΓΔΜ», ήτοι «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας»! Αυτοί είναι οι πολιτικοί απατεώνες τους οποίους το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο προβάλλει ως σύγχρονους «Μακεδονομάχους», την ίδια χρονική περίοδο κατά την οποία αποσιωπά δολίως και σκοπίμως την μοναδική ξεκάθαρη εθνική θέση επί του ζητήματος, εκείνη δηλαδή την οποία έχει διατυπώσει από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 η Χρυσή Αυγή και εκ της οποίας δεν έχει παρεκκλίνει ούτε χιλιοστό!

Πρέπει να είσαι Εθνικιστής για να έχεις «Εθνικές Γραμμές»

Την δεκαετία του 1990, οπότε και για πρώτη φορά επιχειρήθηκε το ξεπούλημα του ονόματος στους σκοπιανούς, η ελληνόφωνη αριστερά απογοητευμένη από τις μεγαλειώδεις μαζικές αντιδράσεις του Ελληνικού Λαού έκανε λόγο για «έκρηξη των εθνικιστικών αντανακλαστικών» που δρα αποτρεπτικά στην εξεύρεση κοινά αποδεκτής συμβιβαστικής λύσης. Την γραμμή αυτή έχουν σήμερα υιοθετήσει η ΝΔ και ο Καμμένος, οι οποίοι μάλιστα επιβαρύνονται από την «εθνική γραμμή» Καραμανλή, μια γραμμή τόσο… «εθνική» ώστε να αποδέχεται σύνθετη ονομασία για το κρατίδιο των Σκοπίων.

Ουσιαστικά, με απλά λόγια, αυτό που οι εγχώριοι πολιτικοί απατεώνες μας παρουσιάζουν ως ευκαιρία είναι το γεγονός ότι η κυβέρνηση των Σκοπίων υποχρεώνεται από τις ανάγκες της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ να υποχωρήσει στη λύση σύνθετης ονομασίας που θα περιέχει τον όρο «Μακεδονία», αντί της αρχικής της θέσης για αναγνώριση ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Ότι ακριβώς επιχειρήθηκε πριν μερικούς μήνες να γίνει για το Κυπριακό στις διαπραγματεύσεις στην Ελβετία, όπου για καλή μας τύχη η λύση-τραγωδία για την οποία έδωσαν τη συγκατάθεσή τους Αναστασιάδης και Κοτζιάς, απορρίφθηκε από τους Τούρκους!

Συνοψίζοντας, συνιστά υπέρτατη Ύβρη και Χλεύη έναντι των Ηρώων και Μαρτύρων του Έθνους μας που Έπεσαν για την απελευθέρωση της Μακεδονίας και την προάσπιση της ελληνικότητάς της, να επιχειρούν οι νεκροθάφτες του Μακεδονικού να προβληθούν ως «Μακεδονομάχοι». Εθνική Γραμμή δεν είναι εκείνη που διατυπώθηκε από την κυβέρνηση Καραμανλή στο Βουκουρέστι, ήτοι αποδοχή σύνθετης ονομασίας με χρήση του όρου «Μακεδονία», και η οποία εν πολλοίς θα προκριθεί στις επαίσχυντες συνομιλίες που θα επισφραγίσουν το ξεπούλημα και το Εθνικό Έγκλημα.

Εθνική Γραμμή είναι εκείνη που διατυπώθηκε από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 από τη Χρυσή Αυγή και η οποία βρίσκει σύμφωνο το 80% του Ελληνικού Λαού: Κανένας Συμβιβασμός για τη Μακεδονία μας!

Συνεπώς, όπως τότε ήταν η «έκρηξη των εθνικιστικών αντανακλαστικών» που απέτρεψε την εθνική μειοδοσία, έτσι και τώρα είναι ένας πανίσχυρος Εθνικιστικός Άνεμος σε κάθε γωνιά της Ελληνικής Πατρίδος εκείνος που θα συντρίψει τα σχέδια και τις συμφωνίες των μειοδοτών.

Όσοι δε ονειρεύονται πολιτικάντικες μηχανορραφίες από τις οποίες θα μετρήσουν πολιτικά οφέλη, μάταια ορέγονται: θα ξυπνήσουν έχοντας να αντιμετωπίσουν ένα Νέο Μακεδονικό Αγώνα με μπροστάρη και Σημαιοφόρο τη Χρυσή Αυγή!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-jepoulhma-ths-makedonias-h-ethnikh-grammh-karamanlh-kai-h-chrush-augh#ixzz545CwvkDP

Exit mobile version