Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επίθεση Δένδια στην Εκκλησία: Δεν έχουν καμιά δουλειά να παίρνουν θέση για την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας!

Αμ δεν προέρχονται μόνο από την συγκυβέρνηση των επίδοξων προδοτών του ονόματος της Μακεδονίας μας, οι αντιδράσεις για την πεντακάθαρη θέση της Εκκλησίας μας, κατά της χρήσης του ονόματος «Μακεδονία» ή παραγώγων του στο όνομα των Σκοπίων. Προέρχονται και από την νουδούλα, η οποία φιλοδοξεί να συνδράμει στην προδοσία, για να ευχαριστήσει τα υπερατλαντικά αφεντικά της!

Έτσι, μιλώντας στον «Real fm 97,8» ο «πολύς» Δένδιας, δήλωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Μου έκανε φοβερή εντύπωση το γιατί θεωρεί η Εκκλησία ότι θα έπρεπε να τοποθετηθεί ευθέως επ’ αυτού».

Ιδού ολόκληρη η δήλωσή του: «Μου έκανε εντύπωση, το μόνο το οποίο κατανοώ είναι ότι υπάρχουν κάποιες εκκλησιαστικές παράμετροι, ως προς τα θέματα δικαιοδοσίας των Εκκλησιών, τα οποία θα ήθελα να τα δω, δεν είμαι έτοιμος να απαντήσω επ’ αυτού. Αλλά αν αγνοήσουμε αυτή την παράμετρο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τοποθετείται. Αν υπάρχει όμως τέτοιο εκκλησιαστικό θέμα, ορθώς τοποθετείται. Εάν όμως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο μου κάνει φοβερή εντύπωση το γιατί θεωρεί η Εκκλησία ότι θα έπρεπε να τοποθετηθεί ευθέως επ’ αυτού».

Αυτή είναι η ψοφοδεξιά!

(ΥΓ): Τι κρίμα που δεν μπορεί ο λεγάμενος να κλείσει στην φυλακή τους εθνικά ευαίσθητους Ιεράρχες, όπως έκλεισε τον Αρχηγό και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής!

 

πηγή

Exit mobile version