Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα Χρυσή Αυγή που κυκλοφορεί αύριο: Ηχηρό ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού στην επερχόμενη προδοσία της Μακεδονίας μας

Την ίδια ώρα κατά την οποία το σύνολο των πολιτικών κομμάτων (εκτός βεβαίως της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ) έχει συμφωνήσει σε μία άτακτη εθνική υποχώρηση και έχει αποδεχθεί σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια, η οποία θα περιέχει τον όρο “Μακεδονία”, ο Ελληνικός Λαός τάσσεται κατηγορηματικά ενάντια σε αυτήν την αντεθνική επιλογή. Στην πρώτη δημοσκόπηση, μάλιστα, η οποία δημοσιεύτηκε το ποσοστό αυτό ήταν 80%!

Στην δεύτερη η οποία παρουσιάστηκε στο “Πρώτο Θέμα” της Κυριακής 14ης Ιανουαρίου 2018, το 80% έγινε 68%… Ενδεχομένως ευρισκόμεθα ενώπιον μιας μεθοδεύσεως, η οποία όμως ας γνωρίζουν ότι δεν θα τους οδηγήσει πουθενά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ.

Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio-hchhro-ochi-tou-el#ixzz54NCMwpRV

Exit mobile version