Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Νίμιτς προανήγγειλε την επερχόμενη προδοσία: Το όνομα του ψευδοκράτους των Σκοπίων θα περιέχει τον όρο “Μακεδονία”

Ο Νίμιτς προανήγγειλε την επερχόμενη προδοσία: Το όνομα του ψευδοκράτους των Σκοπίων θα περιέχει τον όρο “Μακεδονία”

Ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, ο οποίος έχει πάρει εργολαβία την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μίλησε πριν λίγο στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Αύριο ξεκινάνε οι διαπραγματεύσεις στην Νέα Υόρκη ανάμεσα στους απεσταλμένους Ελλάδας και Σκοπίων και είναι πια πασιφανές ότι η προδοσία είναι προ των πυλών.

Ο Νίμιτς μίλησε για “καλή ευκαιρία” αυτήν την περίοδο, καθώς οι πρωθυπουργοί και οι υπουργοί Εξωτερικών και των δύο χωρών δείχνουν διαλλακτικοί και έτοιμοι για συμβιβασμούς.

Το πιο σημαντικό όμως είναι αυτό που είπε για το όρο “Μακεδονία” αναφορικά με την ονομασία των Σκοπίων, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά την παραδοχή Κοτζιά.

Ο Νίμιτς δήλωσε πως όλος ο ΟΗΕ έχει αναγνωρίσει τα Σκόπια ως “Μακεδονία” και ακόμα και η Ελλάδα με την ενδιάμεση συμφωνία του 1995 και την αναγνώριση της “FYROM” αναγνωρίζει τον όρο “Μακεδονία” στο όνομα των Σκοπίων.

Έτσι, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά το νέο όνομα των Σκοπίων δεν γίνεται να μην περιέχει τον όρο “Μακεδονία”.

Θυμίζουμε πως την ενδιάμεση συμφωνία του 1995 και την αναγνώριση της “FYROM” είχε υπογράψει ο τότε υπουργός Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ, Κάρολος Παπούλιας.

Απαντούμε στον Νίμιτς και στους εθελόδουλους εγχώριους προδότες: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-nimits-proanhggeile-thn-eperchomenh-prodosia-to-onoma-tou-pseudokratous-t#ixzz54NMFsd00

Exit mobile version