Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποτροπιασμός: Αλβανός βίασε την 7χρονη κόρη του στην Σαλαμίνα – Οδηγήθηκε στην φυλακή

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το κορίτσι πήγε στο «Αγλαΐα Κυριακού» με ακατάσχετη αιμορραγία – Ο 36χρονος αλβανός εμφανίστηκε και στο χειρουργείο για να ρωτήσει ποιά είναι η κατάσταση της υγείας του παιδιού – Οδηγήθηκε στην φυλακή μετά τη σύλληψή του

Το κουβάρι του δράματος του 7χρονου παιδιού άρχισε να ξετυλίγεται την περασμένη εβδομάδα, όταν εμφάνισε αιμορραγία, γεγονός που θορύβησε τη μητέρα του και το πήγε στο γιατρό, στην περιοχή που κατοικούν.

Ο παιδίατρος συνέστησε τη μεταφορά του παιδιού στην Αθήνα λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης. Έκτοτε το κοριτσάκι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων, ενώ οι γιατροί ενημέρωσαν τις Αρχές, καθώς διαπίστωσαν πως το 7χρονο παιδί είχε πέσει θύμα βιασμού και μάλιστα με τέτοιο τρόπο που είχε προκληθεί σοβαρός τραυματισμός στα γεννητικά του όργανα.

Ο36χρονος συνελήφθη και πλέον βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αλβανικής καταγωγής δράστης είχε ασελγήσει και άλλες φορές σε βάρος του ανήλικου κοριτσιού, ενώ στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ισχυρίστηκε ότι εκείνος κοιμόταν και βρήκε το παιδί του να αιμορραγεί όταν ξύπνησε.

Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apotropiasmos-albanos-biase-thn-7chronh-korh-tou-sthn-salamina-odhghthhke-s#ixzz54Nys5dwR

Exit mobile version