Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο… ορμητικός μπουμπούκος, το εβραϊκό λόμπυ των ΗΠΑ και η ευλογία του… γιαχβέ

Μπορεί να χάθηκε για λίγο καιρό από την πολιτική πιάτσα ο γραφικός αντιπρόεδρος Μπουμπούκος (κάπου στις ΗΠΑ…), αλλά επέστρεψε… δριμύτερος και αποφασισμένος να μην αφήσει τίποτα να του ξεφύγει.

Έτσι, αφού δεν τον βρήκε στην Αμέρικα (κακή συνεννόηση;) συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Alan M. Schneider, διευθυντή της Bnei Brith Ισραήλ (του εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ) και του υπέβαλλε τα σέβη του. Κατόπιν δε, δημοσίευσε -χαρά γεμάτος!- τα της συνάντησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αποσπώντας επαινετικά σχόλια του τύπου:

«Αντιπρόεδρε ως εβραίος της Ελλάδος και επικριτής σου στο παρελθόν μετά τη συγγνώμη που ζήτησες η οποία δεν ήταν ενα επικοινωνιακό τέχνασμα αλλά βγήκε μέσα απο την ψυχή σου, εχω να πω οτι είσαι πραγματικός φίλος των εβραίων και μαζί θα συνεχίσουμε για να είναι η Ελλάδα σύμμαχος με το Ισραήλ και οχι με τους τρομοκράτες της Χαμάς. Συνέχισε έτσι. Ο Θεός του Αβραάμ, του Ισαάκ και του Ιακώβ να σε ευλογεί!!!».

Τώρα που θα τον ευλογεί ο Γιαχβέ τον Μπουμπούκο, ποιος τον πιάνει!

(ΥΓ) 1: Ώπα, τι… ναζιστικά σύμβολα είναι αυτά στο δάπεδο της βουλής; Ευτυχώς που δεν τα πρόσεξε ο πολύς Schneider, γιατί θα νόμιζε πως τον… προβοκάρει τον Μπουμπούκος!

(ΥΓ) 2: Κι αν τα δει σήμερα, αύριο, μεθαύριο, τι γίνεται; Μπουμπούκο κρύψε τη φωτογραφία!

 

πηγή

Exit mobile version