Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Όπου και να γείρουμε (αυτή την εποχή), η Ελλάδα (όλη) κόβει πίτες. ΕΛΕΟΣ Συμπατριώτες! Αφήστε κάτω τα μαχαίρια, γιατί αυτή την Κυριακή στις 21/1/2018, στις 11 π.μ., έχουμε σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε. Πρέπει όλοι χωρίς κομματικές ταμπέλες, κρατώντας από μία Ελληνική Σημαία στο χέρι, να πάμε στο Αίγιο στο συλλαλητήριο που διοργανώνει ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας Αμβρόσιος για το όνομα της Μακεδονίας μας, για το οποίο δεν πρέπει να επιτρέψουμε να γίνει ΚΑΝΕΝΑΣ συμβιβασμός. Θα είμαστε όλοι εκεί, δεξιοί, αριστεροί και κεντρώοι, για να διαδηλώσουμε ειρηνικ, αλλά με αποφασιστικότητα ότι δεν κάνουμε βήμα πίσω και ότι δεν έχουμε εκχωρήσει σε ΚΑΝΕΝΑΝ το δικαίωμα να διαπραγματευτεί eν λευκώ το Ιερό όνομα της Μακεδονίας μας. Αυτοί που θα το αποτολμήσουν (χωρίς να μας ρωτήσουν), θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι θα είναι υπόλογοι απέναντί μας, απέναντι στις γενιές που θα έρθουν, καθώς και υπόλογοι απέναντι στην Ιστορία της Ιερής μας Πατρίδας και ιδιαίτερα της Μακεδονίας, στα Ιερά χώματα της οποίας είναι θαμμένα τα οστά των ηρωϊκων Μακεδονομάχων. Το όνομά μας είναι η ψυχή μας! ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

Νικόλαος Η. Σκαντζός

Σφοδρή επίθεση Ηλία Κασιδιάρη για την Μακεδονία: “Ανθελληνικά σκουπίδια του Σύριζα – Παχύδερμο του σταλινισμού ο Κοτζιάς – Θα σας στείλουμε σε καταναγκαστικά έργα!” ΒΙΝΤΕΟ

Ας ελπίσουμε ότι το συλλαλητήριο για την Μακεδονία θα είναι η αρχή για να αποτινάξουμε τον τυραννικό ζυγό της χώρας. Γιατί εδώ και χρόνια η Χρυσή Αυγή μας έλεγε ότι η κρίση που αντιμετωπίζουμε δεν είναι μόνο οικονομική. Και ήρθε το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας να το επιβεβαιώσει, πριν λίγο καιρό ήταν η Θράκη και η τουρκοφιέστα του Ερντογάν. Πρέπει να συνταχθούμε όλοι οι Έλληνες και να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω και εννοείται πως απέναντί μας έχουμε ξεκάθαρα όλα τα μνημονιακά κόμματα. Ή εμείς ή αυτοί.

Κική Κ.

Πανικός στην Γιαννακάκη και λοιπούς εθνομηδενιστές: Τα ποσοστά του ΕΛΑΜ αυξάνονται!

Δηλαδή ας πούμε ότι μαζεύω εγώ 5 φίλους μου και επειδή θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε για τα νέα μέτρα κάνουμε ντου στο υπουργείο οικονομικών και φτάνουμε στο γραφείο του Τσακαλώτου, και ω τι έκπληξη! Τυχαίνει να μας βιντεοσκοπούν κιόλας, αλλά η αστυνομία ούτε μας αγγίζει κάνουμε την διαμαρτυρία μας και φεύγουμε, ακριβώς όπως ο Ρουβίκωνας. Καλό το παραμύθι σας παιδιά αλλά δεν έχει δράκο, γιατί αν εγώ και οι φίλοι που προανέφερα κάναμε ακριβώς το ίδιο θα είχαμε συλληφθεί στο δευτερόλεπτο. Ξυπνήστε και καταλάβετε ότι ο Ρουβίκωνας είναι παρακράτος και έχει την ανοχή όλων για να μπορεί να κάνει τις δήθεν ακτιβιστικές του δράσεις. Δεν υπάρχει καμία ιδεολογία πίσω από αυτό, καμία επαναστατικότητα. Επανάσταση και ιδεολογία άλλωστε είναι συνώνυμα του Εθνικισμού και της Χρυσής Αυγής.

Λ.Π.

Ηλίας Παναγιώταρος στην “Ελεύθερη Ώρα”: Όλοι στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-18-ianouariou-2018#ixzz54WcDzIXx

Exit mobile version