Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία μας! Αυτά είναι τα 5 ονόματα της επερχόμενης προδοσίας

Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία μας! Αυτά είναι τα 5 ονόματα της επερχόμενης προδοσίας

Επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι συνεχείς και εδώ και μήνες προειδοποιήσεις της Χρυσής Αυγής ότι η εθνομηδενιτική κυβέρνηση με την συνενοχή του ανθελληνικού τόξου είναι έτοιμη να παραχωρήσει το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας στους παραχαράκτες σκοπιανούς. 

Η σκοπιανή ιστοσελίδα MKD.mk αναφέρει σήμερα τα πέντε ονόματα, τα οποία, ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ, Νίμιτς έριξε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων στην Νέα Υόρκη, ώστε να βρεθεί μια “λύση”.

Ειδικότερα, η σκοπιανή ιστοσελίδα γράφει ότι ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε πρότεινε τα ακόλουθα ονόματα:

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η σύντομη γραφή των ονομάτων θα μπορεί να είναι: Nova Makedonija, Severna Makedonija, Gorna Makedonija, Vardarska Makedonija και Makedonija (Skopje)

Είναι πασιφανές πως ΟΛΕΣ οι δήθεν “λύσεις” για το όνομα του ψευδοκράτους παραχωρούν το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς σφετεριστές.

Αν νομίζουν ότι αυτή η προδοσία θα περάσει, πλανώνται πλάνην οικτρά. Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/katw-ta-cheria-apo-thn-makedonia-masdierreusan-ta-5-onomata-ths-eperchomenh#ixzz54XdmtFhI

Exit mobile version