Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταπέλτης ο πρόεδρος αλιέων Καλύμνου: Οι τούρκοι μας απειλούν με όπλα – Άσχετος ο Τσίπρας, τα κουκουλώνει ο Καμμένος! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Λίγες μόλις ημέρες πριν από την συμπλήρωση 22 ετών από την νύχτα εθνικής ντροπής των Ιμίων, έρχεται ξανά στην επικαιρότητα το θέμα των «γκρίζων ζωνών» που έχει επιβάλει η Τουρκία στο Αιγαίο, καθώς την δραματική κατάσταση που βιώνουν καθημερινά οι Έλληνες ψαράδες στα σύνορα με την Τουρκία περιέγραψε ο πρόεδρος της Ένωσης Αλιέων Καλύμνου «Ποσειδών», Κώστας Σαρούκος.
«Η κατάσταση έχει φύγει από κάθε έλεγχο», είπε μιλώντας σε τηλεοπτικό μέσο. «Μηχανότρατα δικιά μας δεν μπορεί να δουλέψει», καταγγέλλει. Όπως είπε «όλες οι ακτές μας δουλεύονται από τούρκους ψαράδες που συνοδεύονται από τούρκικές ακταιωρούς». «Δεν μπορούμε να ψαρέψουμε στα νησιά μας. Έρχονται και μας εμβολίζουν και μας βγάζουν και όπλα οι τούρκοι», ανέφερε.

Σημείωσε μάλιστα πως τα Ελληνικά σκάφη της Ακτοφυλακής δεν έχουν εντολές να διώχνουν τους τούρκους ψαράδες. Είναι άξιοι οι Έλληνες λιμενοφύλακες με τόλμη, αλλά οι ανώτεροι δεν τους δίνουν το δικαίωμα να πράξουν το καθήκον τους.

Όσο για τον εθνομηδενιστή πρωθυπουργό και τον πατριδοκάπηλο συγκυβερνήτη ήταν καταπέλτης! Είπε χαρακτηριστικά πως ενημέρωσε τον Τσίπρα, αλλά είχε άγνοια. Του είπε μάλιστα ότι έπεσαν και πυροβολισμοί και τον έκοψε ο Πάνος Καμμένος! Ο κύριος Σαρούκος εξήγησε ότι το χειρότερο πλέον είναι ότι «από το 2006 μας πήγαν από το ένα ναυτικό μίλι στο ενάμιση και δεν μπορούμε να δουλέψουμε εμείς και δουλεύουν οι τούρκοι. Είναι μια κατάντια να βλέπουμε στα νησιά μας τα τουρκικά πλοία».

Ένας απλός Έλληνας, ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται σε νησί του Αιγαίου φροντίζει να αποκαλύπτει την θρασυδειλία των πατριδοκάπηλων όλου του «Συνταγματικού τόξου» (είναι χαρακτηριστική η καταγγελία του ότι οι τούρκοι κάνουν ό,τι θέλουν από το 2006, πράγμα που δείχνει την διαχρονική ενοχή που διέπει όλες τις κυβερνήσεις του Τόπου μέχρι σήμερα), το οποίο έχει επί της ουσίας παραχωρήσει μέρος της Εθνικής Κυριαρχίας της Χώρας στην Τουρκία, με αποτέλεσμα οι Έλληνες ψαράδες να μην μπορούν ούτε καν να εργαστούν στα μέρη όπου για όλη τους την ζωή δραστηριοποιούνταν.

Άλλο ένα αποτέλεσμα της επίσκεψης του «σουλτάνου» Ερντογάν στην Ελλάδα βγαίνει στην επιφάνεια…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kataggelia-apo-ton-proedro-ths-enwshs-aliewn-kalumnou.-oi-tourkoi-den-mas-a#ixzz54ZBTgyD7

Exit mobile version