Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κραυγή αγωνίας από τον Άδωνι Γεωργιάδη: Αν ο Μητσοτάκης αποτύχει, έρχεται η ώρα της Χρυσής Αυγής!

Κραυγή αγωνίας από τον Άδωνι Γεωργιάδη: Αν ο Μητσοτάκης αποτύχει, έρχεται η ώρα της Χρυσής Αυγής!

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Σπύρος Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξη, την οποία δίνει στην (πολύ) φίλα προσκείμενη στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εφημερίδα «Φιλελεύθερος». Σε ερώτηση σχετικά με το πόσο καλός πρωθυπουργός θα μπορούσε να είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Γεωργιάδης απαντά ως εξής:

«Ακούστε! Το λέω με μεγάλη έμφαση. Αν αποτύχει ο Κυριάκος, που δεν πιστεύω ότι θα αποτύχει, η επόμενη περίοδος θα είναι επικίνδυνη για τη χώρα. Να σας πω το εξής: Κοιτάξτε τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Είναι ένα εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα που έχει πάρει ψήφους από όλο το πολιτικό φάσμα. Το έχει διαπεράσει οριζόντια. Και εκπροσωπεί κάτι πολύ επικίνδυνο. Δεν την κατατάσσω στην Ακροδεξιά, είναι κάτι άλλο. Την πρώτη φορά που είδα τα υψηλά της ποσοστά είπα ότι ήταν γέννημα της κρίσης, μια κίνηση διαμαρτυρίας. Ότι οι άνθρωποι δεν ήξεραν τι ψήφιζαν.

Σήμερα δεν το πιστεύω γιατί έχει περάσει πολύς καιρός. Δεν μπορεί κάποιος που ψηφίζει Χρυσή Αυγή να μας πει ότι το κάνει ασυνείδητα, ότι δεν ξέρει τι είναι αυτό το κόμμα. Εδώ, λοιπόν, έχουμε δύο πιθανότητες. Ή θα πρέπει να βγούμε πραγματικά από την κρίση ή να παραδώσουμε τη χώρα σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Γι’ αυτό σας λέω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η τελευταία ευκαιρία της χώρας, επειδή είναι και ο μόνος πολιτικός που μπορεί αυτή τη στιγμή να βγάλει τη χώρα από την κρίση».

Με απλά λόγια, το νόημα των λεγομένων του αντιπροέδρου της ΝΔ είναι ότι αν ο Μητσοτάκης δεν καταφέρει «να βγάλει τη χώρα από την κρίση» τότε θα έρθουν «ανεξέλεγκτες καταστάσεις», δηλαδή η μαζική στροφή του Ελληνικού Λαού προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ανεξαρτήτως του άστοχου του ιδεολογικοπολιτικού προσδιορισμού του «Μπουμπούκου» για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αυτό που ανησυχεί τον Γεωργιάδη (και τους ομοίους του) είναι ότι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών έχει συνειδητοποιημένους ψηφοφόρους και (κυρίως αυτό) υποστηρικτές που έχουν παγιωμένη στάση υπέρ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και προέρχονται από όλο το πολιτικό φάσμα.

Τέρμα το παραμύθι της «παροδικής ψήφου» ή της «ψήφου διαμαρτυρίας». Η ψήφος και η υποστήριξη προς το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών αποτελεί πια την πλέον συνειδητοποιημένη απόφαση και πράξη. Γι’ αυτό, λοιπόν, φοβάται ότι αυτό το ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που έχει καταγραφεί σε αρκετές εκλογικές αναμετρήσεις (Εθνικό Κοινοβούλιο, Ευρωκοινοβούλιο, Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές) από τον Μάιο του 2012 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2015 μπορεί να αποκτήσει στο εγγύς μέλλον εκρηκτικές διαστάσεις, εφόσον ο Μητσοτάκης και η ΝΔ αποτύχουν κι αυτοί.

Η ώρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η ώρα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος πλησιάζει!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proeidopoihsh-agwnias-tou-gewrgiadh-an-o-mhtsotakhs-apotuchei-erchetai-h-wr#ixzz54ZtFo9xB

Exit mobile version