Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Σωματείο ΝΕΖ “Άγιος Νικόλαος” – Πάτρα

Την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας πραγματοποίησε το σωματείο της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης ” Άγιος Νικόλαος” σε κεντρική αίθουσα του Περάματος. Ενδεικτικό γεγονός της μαζικής προσέλευσης και του αδιαχώρητου που επικράτησε ήταν πως πολλοί φίλοι και μέλη του σωματείου δεν κατάφεραν να εισέλθουν να εισέλθουν εντός της αιθούσης! Τον λόγο έλαβαν διαδοχικά τα μέλη του σωματείου Νικόλαος Α. και Μεγαλοοικονόμου Νικόλαος, ο πρόεδρος του σωματείου πωλητών λαϊκών αγορών “Άγιος Στυλιανός” Μουλάς Χρήστος, ο περιφερειακός σύμβουλος Πειραιώς Μουλιανάκης Περικλής, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Σαχινίδης Ιωάννης (Πέλλας), Καρακώστας Ευάγελος (Βοιωτίας), Επιτήδειος Γεώργιος (ευρωβουλευτής),Ηλιόπουλος Παναγιώτης (Μαγνησίας), Κούζηλος Νικόλαος (Α’ Πειραιώς), Κασιδιάρης Ηλίας (Αττικής), Λαγός Ιωάννης (Β’ Πειραιώς) και ο πρόεδρος του σωματείου Κυριτσόπουλος Χρήστος ενώ το παρών έδωσε και ο βουλευτής Β’ Αθηνών, Παναγιώταρος Ηλίας.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς και τις θερμές ευχές του για το νέο έτος απέστειλε και ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Άπαντες συνεχάρησαν τα μέλη του σωματείου για την συνδικαλιστική τους δράση και το αγωνιστικό τους φρόνημα ενώ ακολούθησε και μία σύντομη ανασκόπηση των δραστηριοτήτων του σωματείου. Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό και την κοπή της βασιλόπιτας η εκδήλωση έλαβε τέλος με τον Εθνικό μας Ύμνο.

Μέλη της Τ.Ο. Πατρών πραγματοποίησαν πεζοπορία – προσκύνημα στην Ιστορική Ιερά Μόνη Ομπλού που βρίσκεται σε ύψωμα πλησίον της πόλεως των Πατρών. Στα όρια της Ιεράς Μονής οι Συναγωνιστές τοποθέτησαν την Ελληνική Σημαία σε ιστό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn698#ixzz54dphHvCp

Exit mobile version