Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι κάτοικοι στην Μόρια έχουν βάλει κάγκελα σ’ όλο το χωριό για να αποφύγουν τις κλοπές από τους λαθρομετανάστες

Οι κάτοικοι στην Μόρια έχουν βάλει κάγκελα σ’ όλο το χωριό για να αποφύγουν τις κλοπές από τους λαθρομετανάστες

Μια εικόνα, η οποία αποτελεί ηχηρό χαστούκι στα μούτρα των κάθε λογής «αντιρατσιστών», «αλληλέγγυων», «δικαιωματιστών» κ.ο.κ. και διαλύει τις φαιδρές όσο και επικίνδυνες ιδεοληψίες της, δείχνει ξεκάθαρα την ανεξέλεγκτη κατάσταση που έχει δημιουργήσει η ανεμπόδιστη λαθρομετανάστευση.

Σε μια ατελείωτη «φυλακή» έχει μετατραπεί η Μόρια στην Λέσβο για να αποφύγουν οι κάτοικοι της περιοχής τους βανδαλισμούς και τις κλοπές. Ο φωτογραφικός φακός τοπικής ιστοσελίδας απαθανάτισε όλα τα δημόσια κτήρια και τους χώρους αναψυχής του χωριού να είναι κλειδωμένοι με λουκέτα και κάγκελα.

Το γήπεδο, η παιδική χαρά με τα καινούρια όργανα, η εκκλησία του Αγίου Βασιλείου, το σχολειό ακόμα και η κεντρική πλατεία.

Όλα αυτά μετά τα συνεχή κρούσματα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το τοπικό μέσο. Κάτοικοι της Μόριας δηλώνουν πως σκοπεύουν ακόμη και να πουλήσουν(!) τα σπίτια τους και να μεταφερθούν κάπου κεντρικά ακόμα και μέσα στην Μυτιλήνη για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο όπως είπαν, από βανδαλισμούς και κλοπές.

Βεβαίως, όλα αυτά δεν έχουν την παραμικρή αξία και σημασία για τους ευρισκόμενους σε απόσταση ασφαλείας «ανθρωπιστές», οι οποίοι με την επιλεκτική «ευαισθησία» τους ξέρουν μόνο να κουνούν επιδεικτικά το δάκτυλό τους σε όλους όσοι αντιμετωπίζουν τις συνέπειες των λαθρομεταναστευτικών ροών στις περιοχές όπου ζουν και εργάζονται και να πιπιλάνε την χιλιομασημένη καραμέλα του «ρατσισμού» και της «ξενοφοβίας».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-katoikoi-sthn-moria-ths-lesbou-echoun-balei-kagkela-s-olo-to-chwrio-gia#ixzz54dsRKnth

Exit mobile version