Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απίστευτη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών: Τα Μνημόνια έσωσαν την Χώρα!

Απίστευτη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών: Τα Μνημόνια έσωσαν την Χώρα!

Για μια ακόμη φορά, ο ΣΥΡΙΖΑ και η «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση φροντίζουν να αποδεικνύουν την ολική εθελοδουλεία που τους διέπει απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν έφεραν τα προγράμματα προσαρμογής την κρίση, αλλά αντιθέτως «χωρίς αυτά η χρεοκοπία θα ήταν σίγουρη, η δημοσιονομική προσαρμογή πιο βίαιη και η έξοδος από το ευρώ βέβαιη».

Επιπλέον, τάχθηκε εμμέσως υπέρ της ενισχυμένης εποπτείας της Χώρας μας και μετά το 3ο Μνημόνιο,  υποστηρίζοντας ότι «υπάρχει κίνδυνος να επιστρέψουμε στις παλιές συνήθειες», καθώς το ρίσκο ενός νέου δημοσιονομικού παραστρατήματος δεν είναι μικρό».

Μιλώντας χθες στην παρουσίαση του βιβλίου «Κατανοώντας την ελληνική κρίση», στο Ωδείο Αθηνών, ο Χουλιαράκης ταυτίστηκε με τους δανειστές ως προς την ανάγκη να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις μετά το 3ο Μνημόνιο και παραδέχθηκε ότι η έξοδος από το πρόγραμμα «δεν σημαίνει ότι επιστρέφουμε σε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης».

Πλήρη ταύτιση, δηλαδή,κομβικού εκπροσώπου της κυβέρνησης όχι μόνο με την άποψη των δανειστών, αλλά και με όλα όσα υποστήριζαν οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις, αποδεικνύοντας έτσι την ξενόδουλη κοινή γραμμή όλων των εγχώριων εντολοδόχων πολιτικών δυνάμεων του «Συνταγματικού τόξου».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apisteuth-dhlwsh-tou-anaplhrwth-upourgou-oikonomikwn-ta-mnhmonia-eswsan-thn#ixzz54dtbeOTU

Exit mobile version