Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Τουρκία απειλεί με νέες ορδές λαθρομεταναστών: Ή μας βάζετε στην Ευρώπη ή… ανοίγουμε την κάνουλα

Πάλι τους λαθρομετανάστες ως «όπλο» χρησιμοποιεί η τουρκία, προκειμένου να εκβιάσει για μία προνομιακή είσοδο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και συνεπώς στην ελεύθερη διακίνηση των πρακτόρων της σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, ύστερα από τις ολοκληρωτικές παλινωδίες της προεδρείας Ερντογάν που οδήγησαν ακόμα και τα γιουσουφάκια των αμερικανών, τους «ευρωπαίους εταίρους», να τσινίσουν, έρχονται οι απειλές από πλευράς της τουρκικής κυβέρνησης.

Όπως, λοιπόν, δήλωσε ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ομέρ Τσελίκ η τουρκία θα απορρίψει οποιαδήποτε πρόταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν προβλέπει την πλήρη ένταξή της στο μπλοκ ως κράτος μέλος, προειδοποιώντας ότι με δεδομένη την τρέχουσα κατάσταση η Άγκυρα δεν έχει λόγο να τηρήσει τη συμφωνία της με την Ένωση για τους μετανάστες.

Ο Τσελίκ είπε ότι «η οικονομική βοήθεια που λαμβάνει η Τουρκία «δεν λειτουργεί», δεν έχουν ανοίξει νέα κεφάλαια στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την ΕΕ και δεν έχουν σημειωθεί πρόοδοι στην επέκταση της τελωνειακής συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών» και έτσι «ουσιαστικά η Τουρκία δεν έχει λόγο να εξακολουθεί να τηρεί τη συμφωνία αυτή».

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει επιτέλους να παραδεχτεί ανοιχτά την συνεργασία των δουλεμπόρων, των τζιχαντιστών και του τουρκικού κράτους και να αντιμετωπίσει την τουρκία, όπως της αρμόζει, ως ένα κράτος – μαφιόζο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-tourkia-apeilei-me-tous-lathrometanastes-h-mas-bazete-sthn-eurwph-h-anoig#ixzz54dvNpGBQ

Exit mobile version