Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βλακώδεις δικαιολογίες Σαντορινιού για την επικείμενη προδοσία: Άλλο το… Makedonija, άλλο το Μακεδονία! ΒΙΝΤΕΟ

Βλακώδεις δικαιολογίες Σαντορινιού για την επικείμενη προδοσία: Άλλο το... Makedonija, άλλο το Μακεδονία! ΒΙΝΤΕΟ

Οι προδότες και ανθέλληνες συριζαίοι έχουν την αίσθηση ότι όλοι οι Έλληνες είναι σαν τους ψηφοφόρους τους, λοβοτομημένα κομματόσκυλα δηλαδή που δεν μπορούν να αναγνωρίσουν το… ΟΧΙ από το “ναι”.

Τυπικό παράδειγμα συριζαίου που απευθύνεται σε χαχόλους είναι ο υφυπουργός Ναυτιλίας Σαντορινιός, ο οποίος προσπάθησε με βλακώδη και φαιδρά επιχειρήματα να δικαιολογήσει το ξεπούλημα του ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς.

Ως γνωστόν έχουν δημοσιοποιηθεί τα ονόματα της προδοσίας για το γειτονικό ψευδοκράτος των Σκοπίων, τα οποία εμπεριέχουν όλα τον όρο “Μακεδονία”.

Στην πρωινή εκπομπή του… φιλόξενου ΣΚΑΪ ο Σαντορινιός επιχειρηματολόγησε για την διαφορά του “Makedonija” από το “Μακεδονία”, επισημαίνοντας ότι… ακούγεται διαφορετικά!

Είπε συγκεκριμένα: “Δεν είναι έτσι…Αλλά οι προτάσεις που έχει κάνει ο κ. Νίμιτς μιλάνε για αμετάφραστη ονομασία, μόνο στα σλάβικα. Οπότε αυτό κάνει μια μεγάλη διαφοροποίηση. Τεράστια διαφοροποίηση! Διότι είναι διαφορετικό να ακούγεται ο όρος “Macedonia” που είναι αγγλικός και ο άλλος ο “Μακεντόνι..” πώς λέγεται; Είναι τελείως διαφορετικό πώς ακούγεται στην διεθνή διπλωματία“.

Επειδή ο συγκεκριμένος παριστάνει σκοπίμως τον αφελή, του προτείνουμε να πατήσει τον ακόλουθο σύνδεσμο https://translate.google.gr/?hl=el#mk/el/Makedonija και να πατήσει από κάτω το κουμπί “ακρόαση” για να ακούσει με τα ίδια του τα αυτιά πόσο… διαφορετικά ακούγεται το Makedonija από το Μακεδονία. ΚΑΘΟΛΟΥ!

Είναι η ίδια λέξη στα σλαβικά, το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας και δεν παραχωρείται στους σλάβους σφετεριστές και παραχαράκτες των Σκοπίων!

Δείτε το εξοργιστικό βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlithiothtes-santoriniou-makedonia-binteo#ixzz54ehpYbBH

Exit mobile version