Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι βουλευτές της ΝΔ έχουν το θράσος να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας!

 Γράφει ο Αντίοχος

 Παρά την αρχική κάθετη αντίθεση της νουδούλας στην ιδέα για πραγματοποίηση συλλαλητηρίων για την Μακεδονία μας (πράγμα συνεπές με την θέση της για «σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις, με το «Μακεδονία» μέσα), τώρα άλλαξε η γραμμή κι έτσι θα εμφανιστούν στο συλλαλητήριο… «Μακεδονομάχοι» βουλευτές της!!!

Μετά από σύσκεψη, λοιπόν, που πραγματοποιήθηκε στη βουλή ανάμεσα στον Κούλη και βουλευτές από τη Μακεδονία, αποφασίστηκε πως: «Είναι προσωπική απόφαση του κάθε στελέχους και βουλευτή για το αν θέλει ή όχι να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο της Κυριακής». Σύμφωνα με πληροφορίες, οι όψιμοι «Μακεδονομάχοι» που πίεσαν για συμμετοχή στο συλλαλητήριο ήταν οι Γιώργος Γεωργαντάς, Θεόδωρος Καράογλου, Σταύρος Καλαφάτης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Φωτεινή Αραμπατζή.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι βουλευτές έθεσαν και θέμα αν θα πρέπει να τάσσονται δημόσια υπέρ της «σύνθετης ονομασίας» των Σκοπίων, η οποία θα περιλαμβάνει και το όνομα «Μακεδονία» και ο Κούλης τούς συνέστησε να το… αποφεύγουν, για να εξαπατούν τον λαό!

Υπάρχει βέβαια και μια άλλη παράμετρος, που ίσως δεν την πολυσκέφτηκαν στην νουδούλα: κι αν ο λαός τους ζητήσει «πιεστικά» εξηγήσεις για την παρουσία τους στο συλλαλητήριο, ενώ είναι δεδομένη και εκφρασμένη η θέση της νουδούλας υπέρ της εκχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας μας, τι κάνουν;

Προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα ή αρχίζουν να… τρέχουν;

 

πηγή

Exit mobile version