Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η κοινή προδοτική θέση της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ για την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας

Η κοινή προδοτική θέση της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ για την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας

Είναι πραγματικά τραγική η εικόνα των απανταχού βουλευτών και στελεχών της ΝΔ, οι οποίοι βρίσκονται πιεσμένοι, καθώς από την μια πλευρά πρέπει να σταθούν στο ύψος της ξενοδουλείας που σε μόνιμη βάση χαρακτηρίζει το κόμμα τους, ενώ από την άλλη τρέμουν στο ενδεχόμενο του τι θα γίνει έτσι και περάσει προς τα έξω (ιδιαίτερα στην Βόρειο Ελλάδα) ότι είναι επίσημα υπέρ της σύνθετης ονομασίας.

Έτσι, παίζοντας το παιχνίδι της παραπληροφόρησης, μιλούν για την «περήφανη στάση» του Βουκουρεστίου, επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή το 2007. Ας υπενθυμίσουμε ότι η θέση του 2007 δεν έχει καμία σχέση με την απόφαση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών το 1992 υπό τον ψευτοεθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή («καμία αναφορά της λέξης Μακεδονία», κάτι το οποίο βεβαίως έγινε λόγω της έντονης πίεσης που άσκησε ο λαϊκός παράγοντας με τα ογκώδη συλλαλητήρια εκείνης της περιόδου), καθώς το 2007 η «εθνική γραμμή» διαμορφώθηκε σε «σύνθετη ονομασία» (με την λέξη Μακεδονία μέσα), η οποία θα ισχύει έναντι όλων (το περιβόητο erga omnes).

Αυτήν ακριβώς την γραμμή Κώστα Καραμανλή (και Ντόρας Μπακογιάννη) ακολουθεί και η σημερινή κυβέρνηση, οπότε καταλαβαίνετε το ουσιαστικό  αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται η ΝΔ. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Όπως και να έχει, η ΝΔ είναι αναγκασμένη εκ των πραγμάτων, κάποια στιγμή, να συρθεί πίσω από την κυβέρνηση, ως ουρά της, πίσω (και) από το ζήτημα της ονομασίας του κρατιδίου των Σκοπίων.

Οι λόγοι είναι προφανείς. Οι ΗΠΑ θέλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, οι Γερμανοί στην ΕΕ, οι εγχώριοι κεφαλαιοκράτες ως μια ευκαιρία να κάνουν «γερές μπίζνες», όποτε όλα συγκλίνουν στο ότι, αργά ή γρήγορα, η εγχώρια πολιτική ηγεσία του «Συνταγματικού τόξου» θα συμπεριφερθεί με «σύνεση», «ψυχραιμία» και «ρεαλισμό» και θα ξεπουλήσει την Μακεδονία ΜΑΣ. Στα χέρια των αγνών Ελλήνων Πατριωτών και του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έμεινε η Σημαία της Εθνικής Αντίστασης ενάντια στην παραχάραξη της Ιστορίας και την παράδοση της προαιώνιας Ελληνικότητας της Μακεδονίας στους σκοπιανούς σφετεριστές της.

Γιώργος Μάστορας

Υ.Γ. Την ώρα που τελείωνε το κείμενο αυτό, γίναμε γνώστες της προσβλητικής για κάθε Έλληνα τοποθέτησης του αντιπροέδρου της ΝΔ Σπύρου Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα πάει στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία είπε επί λέξει ότι «προσωπικά δεν θα πάω στα συλλαλητήρια, δεν μπορώ να πάω, έχω δουλειά»! Με απλά λόγια, «κορόιδα» όλοι εκείνοι οι Έλληνες που θα αφήσουν την εργασία τους και έχοντας τεράστια έξοδα στην τσέπη τους θα πάνε στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία ΜΑΣ. Εκείνοι δεν έχουν «δουλειά»; Τελικά, η μόνη «δουλειά» του πατριδοκάπηλου Γεωργιάδη είναι η εκνευριστική προσπάθειά του να «δουλεύει» όλο τον κόσμο…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-koinh-thesh-ths-nd-me-ton-suriza-gia-thn-parachwrhsh-tou-onomatos-ths-mak#ixzz54lOnNX00

Exit mobile version