Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εμπρός για μια Ελεύθερη Ελληνική Μακεδονία, μια Ελεύθερη Ελληνική Ελλάδα!

Εμπρός για μια Ελεύθερη Ελληνική Μακεδονία, μια Ελεύθερη Ελληνική Ελλάδα!

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας “Εμπρός“, Ειρήνης Δημοπούλου στην στήλη “Εγέρθητι”

Σήμερα το μεσημέρι θα ξεδιπλωθούν στην Θεσσαλονίκη τα λάβαρα των Ελλήνων. Και πρέπει να είναι μόνον Ελληνικά λάβαρα. Αυτά που, είτε ως πολεμικές σημαίες, είτε ως μαυροκόκκινα φλάμπουρα όπως αυτά του Καπετάν Ζαχαριά, των Υψηλάντηδων και του Ρήγα Φεραίου, μας οδηγούν νικηφόρους σε κάθε μάχη που δίνουμε στο όνομα της Ελλάδος. Στην συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης και σε όσες ακολουθήσουν στην Αθήνα και σε ολόκληρη την Ελλάδα, έχουν θέση και λόγο όσοι είναι και αισθάνονται πάνω και πριν από όλα Έλληνες. Αξίζει επομένως έπαινος στους κ. κ. Άνθιμο και Ιερώνυμο, οι οποίοι εννόησαν -και καλώς εννόησαν-, ότι δεν υπηρετείται η Μακεδονία με φολκλορικές προσεγγίσεις ενός κουτσού εθνικοπατριωτισμού, τον οποίον επικαλείται κανείς κατά το δοκούν προκειμένου να γεμίσει ο κορβανάς από το υστέρημα των γκόιμ, ώστε να διαμοιραστεί στις βαρβαρικές ορδές Ασίας και Αφρικής, αλλά μόνον με εθνική συνείδηση η οποία θα οδηγήσει σε εθνική εξέγερση.

Μόνον Έλληνες στην σκέψη μπορούν να υπερασπιστούν την Μακεδονία, και κάθε γωνιά του Ελληνικού χώρου, από την Βόρειο Ήπειρο ως την Κύπρο, και μόνον με την Ελληνική Ταυτότητα που έχει πηγή της την ελληνική φιλοσοφία. Κάθε άλλη προσέγγιση θα κάνει να πελαγοδρομούμε μεταξύ διχασμένων νοητικά και ψυχικά ανθρώπων, οι οποίοι θα δηλώνουν μεν προκα-θήμενοι της Ελλαδικής Εκκλησίας, φέροντες τίτλους Ελληνικών τοπωνυμίων τα οποία ξεπερνούν συχνά τα σύνορα του κράτους, κι από την άλλη θα δεσμεύονται από τους επαγγελματικούς θρησκευτικούς δεσμούς τους με μητροπολίτες και «μητροπολίτες» γειτονικών χωρών, θα κατατρίβονται με το πώς θα ονομάζεται η Εκκλησία της «Μακεδονίας», κι ας χαθεί η Μακεδονία μας, και θα σκέφτονται πως θα πρέπει πρωτίστως να αποφύγουν την αντιπαράθεση με προκαθημένους άλλων χωρών, κι ας είναι αυτές εχθροί του Έθνους μας. Αληθινά, τι μπορούν να πουν για την Μακεδονία, όσοι στο μεγαλειώδες Φως της Ελλάδος αντιπαραθέτουν την βαλκανική «μακεδονική σαλάτα»; Τι σχέση άλλη από καταστροφική, μπορούν να έχουν με την Ψυχή της Μακεδονίας όσοι έχουν εθελουσίως αποκοπεί από τις ρίζες της, τις οποίες επικαλούνται μόνον προς επίδειξη της δήθεν πολυμάθειάς τους;

Τι μπορούν να προσφέρουν στην Ελληνική Ταυτότητα στην οποία ανήκει η Μακεδονία, όσοι δεν σέβονται τα ιερά της ίδιας τους της θρησκείας, βγάζοντας το σύμβολό της από το στήθος τους, για να ασπαστούν κυριολεκτικώς και μεταφορικώς την ημισέληνο ή το άστρο του Δαυίδ; Εκείνοι, πολύ περισσότερο δεν σέβονται και δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον Αγώνα για την Μακεδονία μας. Τα Σκόπια είναι και πρέπει να γίνουν στην πράξη επαρχία της Ελλάδος, και οι Έλληνες της γείτονος να ενταχθούν στον Ελληνικό κρατικό κορμό. Αυτό, μόνο μια Εθνική κυβέρνηση μπορεί να το επιτύχει. Τότε θα καλωσορίσουμε αυτούς που επιθυμούν να αποκαλούνται Μακεδόνες, και τότε, σε μια Ελλάδα που δεν θα βαρβαροκρατείται πια, θα έλθουν στα συγκαλά τους και οι εντός της ελεύθερης Μακεδονίας Μακεδόνες οι οποίοι γίνονται Μπουτάρηδες, ακριβώς λόγω της αλλοτρίωσης της ψυχής της Ελλάδος.

Αν όσοι ζούμε και συζητούμε για την Μακεδονία μας και την Ελλάδα, γνωρίζαμε το ποιοι είμαστε και το τι είναι η Μακεδονία και η Ελλάδα, για τις οποίες ομιλούμε, δεν θα έβρισκε χώρο κανένας Σκοπιανός ή Αμερικανός να αμφισβητήσει τα Δίκαιά μας, και κανένας Ευρωπαίος Ντιροζέλ δεν θα τολμούσε να ισχυριστεί ότι καταγόμαστε, δήθεν, από τους τούρκους. Σήμερα, για την ονομασία της Μακεδονίας ερίζουν «δύο γάιδαροι σε ξένο αχυρώνα». Από την μια μερικοί παραζαλισμένοι διπλωμάτες που δεν επιθυμούν, ακόμη και προ μιας Εθνικής Ιστορικής προδοσίας, να ξεβολευτούν από την βολεμένη ζωούλα τους στην Νέα Υόρκη και τους Διεθνείς Οργανισμούς καθυπόταξης και διάλυσης των Εθνών, για μια σταλιά τόπο στα μακρινά Βαλκάνια που οικτίρουν, κι από την άλλη οι Σκοπιανοί οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν ταυτότητα και συνείδηση, υποδαυλιζόμενοι από τους μηχανισμούς των ίδιων αντεθνικών οργανισμών.

Πώς μπορούν να υπερασπιστούν την Μακεδονία απέναντι σε αυτά τα διεθνιστικά τερατογεννήματα, όσοι σκότωσαν την ψυχή της Μακεδονίας, με τις ανθελληνικές, θεοκρατικές, κομμουνιστικές και καπιταλιστικές αντιλήψεις τους, προσκυνώντας και ευλογώντας τον Γιαχβέ και το τείχος των Δακρύων; Πώς μπορούν να υπερασπιστούν την Μακεδονία όσοι βάζουν στην ίδια μοίρα την Ιστορία της Ελλάδος, της Μακεδονίας του Φιλίππου και του θεόπαιδος Στρατηλάτη Αλεξάνδρου, μαθητή ενός Αριστοτέλη, με τις ορδές των βαρβάρων που έφθασαν στην περιοχή μας μόλις τον 6ο μ.Χ. αιώνα; Καλώς επιλέγουν λοιπόν να απέχουν οι Κούληδες, οι Σπυρέτοι-Αδώνηδες, και όσοι ρασοφόροι τους στήριξαν μιλώντας από άμβωνος υπέρ των Κούληδων και των Καμμένων, αυτοί οι Αριστεροί στην σκέψη εκκλησιαστικοί διεθνιστές που αποκηρύττουν συλλήβδην το Εθνικιστικό κίνημα, συνηγορώντας, εναγκαλιζόμενοι με τον Τσίπρα, στην καταστροφή της Ελλάδος.

Εάν θέλουμε να ζήσουμε ελεύθεροι, υπερήφανοι, και ίσως κάποτε αντάξιοι απόγονοι των Ελλήνων των οποίων το όνομα φέρουμε και των οποίων την γη έχουμε την Τιμή να πατούμε, ας το βάλουμε καλά στο μυαλό μας: Η Ιερουσαλήμ και η Μέκκα της Ευρώπης, είναι η Αθήνα. Ας επιλέξουμε προς τα πού θα βάλουμε πλώρη, και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε. Πριν, ας αναλογιστούμε τούτο εδώ το απόφθεγμα από τα «Αποφθέγματα Λακωνικά» του Πλουτάρχου, που μιλά για τον βασιλιά της Σπάρτης, Αγησίλαο: «Έτι δε παίδα αυτόν όντα, γυμνοπαιδίας αγομένης, ο χοροποιός έστησεν εις άσημον τόπον. ο δε επείσθη, καίπερ ήδη βασιλεύς αποδεδειγμένος, και είπεν, Εύγε. δείξω γαρ, ότι ουχ οι τόποι τους άνδρας εντίμους, αλλ’ οι άνδρες τους τόπους επιδεικνύουσι».

Ο χώρος της Μακεδονίας είναι γέννημα της Ελληνικής Σκέψης. Αυτοί που αποκάλεσαν τον χώρο Μακεδονία, ήσαν Έλληνες και λέγονται Μακεδόνες. Είναι ταυτισμένοι με την Ελληνική Σκέψη, και η γη της Μακεδονίας είναι ταυτόσημη με την Ελληνική Σκέψη. Εμπρός για την Ελεύθερη, Ελληνική Μακεδονία, την Ελεύθερη Ελληνική Ελλάδα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/empros-gia-mia-eleutherh-ellhnikh-makedonia-mia-eleutherh-ellhnikh-ellada#ixzz54oJTlfNj

Exit mobile version